Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

firmware mp1840

Anoniem
hans loois
2 antwoorden
 • Ik heb een mp4 speler van diffrnce liggen, de speler is dood na een flash met verkeerde firmware, ik heb nu de firmware nodig voor de mp1840.

  De fabrikant geeft niet thuis en op de website is de firmware dan ook niet te downloaden.

  Iemand een andere downloadlocatie of de firmware beschikbaar?
 • Als hij helemaal niets meer doet ben ik bang dat het einde oefening is. Hij moet wel iets doen om hem herkend te krijgen in Windows waarmee je wil flashen. Hoe kom je aan die firmware dan?

  Op de website staat een telefoonnummer bij Support, bel dat nummer eens. Dit staat op de site:

  [i:f097756540]Chartbox BV
  Golf van Biskaje 4a-26
  3446 CP Woerden
  0348 409371

  Als er een probleem is met uw DIFRNCE product, neem dan eerst even contact op met onze service afdeling, daar de meeste ‘problemen’ telefonisch opgelost kunnen worden.

  Wanneer onze supportafdeling de storing niet telefonisch kan oplossen, verzoeken wij u met het produkt terug te gaan naar de winkel waar u het produkt hebt aangekocht. Mocht dit om welke reden niet mogelijk zijn,dan kunt u het product opsturen naar het bovenstaande adres met in achtneming van de richtlijnen.

  Sluit een copy van uw aankoopbon bij, een schrijven met exacte uitleg van uw probleem, tevens is het heel belangrijk dat u uw eigen naam en adres toevoegt. Verpak het product goed, zodat er geen schade kan ontstaan gedurende het transport.[/i:f097756540]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.