Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Voorkomt uitnemen van Bluethooth-stick Bluetooth-hacking?

Anoniem
andre@home
4 antwoorden
 • Als je de Bluetooth-stick uit je PC haalt, weet je dan zeker dat anderen vanuit een ander gebouw niet toch via Bluetooth-hacking je gegevens kunnen lezen?

  Dat vraag ik want de Bluetooth-instellingen zijn dan zijn dan nog steeds aktief op je pc. Ik bedoel daarmee dat je Bluetooth op je pc na het uitnemen van de Bluetooth-stick nog steeds staat ingesteld als actief.
 • bluetooth werkt alleen maar als je de goede apparatuur daarvoor in werking hebt.
  als je alleen zo´n bt-dongeltje hebt (geen ingebouwd dingetje dus) mag je erop vertrouwen dat bluetooth niet werkt, en dus dat anderen op dat moment niet via bluetooth jouw pc kunnen benaderen.
 • [quote:83791daaca="derkdejong"]bluetooth werkt alleen maar als je de goede apparatuur daarvoor in werking hebt.
  als je alleen zo´n bt-dongeltje hebt (geen ingebouwd dingetje dus) mag je erop vertrouwen dat bluetooth niet werkt, en dus dat anderen op dat moment niet via bluetooth jouw pc kunnen benaderen.[/quote:83791daaca]Waren er in december 2004 al computers op de consumentenmarkt met ingebouwde Bluetooth-hardware? Want toen heb ik mijn computer gekocht. Hij was toen ietsje beter dan de gemiddelde computer die consumenten toen kochten.
 • weet ik niet, maar dat zou best al wel kunnen. dat zou je dan kunnen nalezen in de documentatie die je bij de pc kreeg.
  desktops met ingebouwde blue tooth: zouden die bestaan?
  wat zegt je apparaatbeheer?
  eenvoudigst wellicht: kan jij zelf iets bluetoothen als die dongel er niet in zit? zo ja, dan heb je een vermoeden; zo neen, dan mag je er van mij op rekenen dat een ander ook niet bij jou kan bluetoothen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.