Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Zeer slecht geluid uit mijn boxen (alsof ze zijn opgeblazen)

7 antwoorden
  • Ik [u:0131d5b127]had[/u:0131d5b127] een probleem met mijn geluid, namelijk dat er geen geluid meer uit mijn boxen kwam. Na een hoop gedoe heb ik het volgende gedaan: In mijn BIOS stond iets ingesteld op AC97, hetgeen ik heb verandert in High Defenition. Nu kwam er wel geluid uit mijn luidsprekers (van mijn beeldscherm), maar nu klinkt dit alsof mijn boxen zwaar zijn opgeblazen. Vervolgens op een stereo aangesloten om dit laatste bij een ander apparaat te checken en ook daarop klinkt het alsof mijn boxen zijn opgeblazen. Het lijkt me erg toevallig dat dit bij beide verschillende apparaten zo is. Vandaar dat ik jullie wil vragen of iemand een oplossing weet voor dit probleem?? Alvast bedankt! Gr. Richard
  • Zet het volume in windows eens lager.
  • [quote:549fe3fbe4="gerben"]Zet het volume in windows eens lager.[/quote:549fe3fbe4] Heeft helaas geen effect.
  • weet je (echt helemaal) zeker dat het plugje in de goede bus zit?
  • [quote:b1b659f84e="derkdejong"]weet je (echt helemaal) zeker dat het plugje in de goede bus zit?[/quote:b1b659f84e] Absoluut. Er is niets in of uit gegaan en hij heeft het in het verleden goed gedaan. Alles zit er goed in.
  • zal wel omgeving generiek aanstaan . omgeving op geen zetten . realtek HD Audio Manager
  • [quote:74d04a7784="bsa100"]zal wel omgeving generiek aanstaan . omgeving op geen zetten . realtek HD Audio Manager[/quote:74d04a7784] Daar staat hij op. :lol:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.