Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

usb harddisk niet toegankelijk

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Een kennis van mij kan zijn usb harde schijf (NTFS) niet meer benaderen via de windows verkenner. (K:\ toegang geweigerd). Ik heb deze schijf ook op mijn pc aangesloten en heb daar hetzelfde probleem. De schijf is wel zichtbaar in de verkenner. Op de opdrachtprompt is de schijf wel te benaderen met de DIR opdracht. Bij de schijfeigenschappen de foutcontrole uitgevoerd, maar daar komt ook niets uit. In andere forums zag ik dat werd gevraagd de opdracht dir /ah uit te voeren om te kijken of er rare bestanden in staan. Het enige dat ik daarbij vreemd vind, is de <DIR> FALSCHYNG.
  Wie kent dit probleem en/of de oplossing??
 • Hang hem eens rechtstreeks aan de pc, de chip v/d de doos kan problemen hebben.

  Voordat je dan…ool maar iets doet moet je eigenlijk eerst een image ervan maken…. stel dat je met een van de probeer acties nog meer beschadigd…. ben je alles kwijt…
 • Wat bedoel precies met rechtstreeks aan de pc hangen; kan alleen met usb-kabel.
 • Uit de "USB-doos" halen en via de IDE (waarschijnlijk) connector aan de pc hangen.
 • [quote:3c79471e97="andre@home"]Uit de "USB-doos" halen en via de IDE (waarschijnlijk) connector aan de pc hangen. [/quote:3c79471e97] Het uit de behuizing halen van een externe HD wordt doorgaans alleen geadviseerd, aan degenen die een externe behuizing hebben, die je kunt openschroeven.

  [quote:3c79471e97="malta51"] Een kennis van mij kan zijn usb harde schijf (NTFS) niet meer benaderen via de windows verkenner. (K:\ toegang geweigerd). [/quote:3c79471e97] Check daarvoor op de site van Microsoft artikel 823306 Foutbericht: 'Toegang geweigerd' wanneer u mappen van het NTFS-bestandssysteem probeert te openen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.