Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Targa 22" LCD monitor: goede of slechte koop?

Anoniem
JimBFB
7 antwoorden
 • Ik zag dat de Lidl vanaf aanstaande donderdag een Targa Visionary 22 inch LCD monitor verkoopt voor +/- €130,-. Nou heb ik geprobeerd om iets van informatie te zoeken over deze monitor, maar dat is mij niet gelukt.
  Kan iemand mij vertellen of deze monitor goed is? Heeft iemand ervaringen met deze monitor?
 • Targa is een stickermerk van de lidl, veel info zul je dus sowieso niet vinden. 139 euro is geen bijzondere prijs, daar kun je ook diverse andere voor krijgen, ook van bekendere merken.

  lange link

  Zelfs een 23" http://tweakers.net/pricewatch/229713/acer-v233hb.html
 • De monitor moet wel zilver zijn en niet zwart. Tegenwoordig zijn de meeste LCD monitoren zwart. Ook vind ik de prijs helemaal niet gek, maar je zegt helaas niets over de kwaliteit van het merk. Ik haal hier dan ook uit dat je geen ervaringen met dit merk hebt.
 • Met acer wel (goed), met targa niet.
 • Ik moet Gerben (gedeeltelijk) gelijk geven, Targa is een goed merk in elk geval, en ik heb er wel ervaring mee met diverse spullen van hun. In elk geval is het stukken beter dan het merk Medion waar Aldi mee uitpakt.

  Spijtig genoeg zijn de prijzen van Targa produkten, vergeleken met de konkurrentie in elk geval niet zo gunstig meer als een 5-tal jaren geleden.

  Maar wat ik je zeker afraad is een 23" scherm te nemen. Blijf bij de klassieke breedbeeld 22, 24, 26 inch. De hoogte breedte verhouding van die nieuwe tussenmaat is niet zo gunstig (ook voor notebooks waar i.p.v 15,4" nu ook 16" bestaat, wat tussen de klassieke 15,4" en 17" ligt). Als je er een tijdje meer werkt zal je zien dat de schermhoogte zeer onwennig klein is, wat dan echter wel goed is om BB filmpjes te bekijken.
 • Ik heb de 22 inch uiteindelijk toch gekocht en tot nu toe heb ik er geen spijt van.
 • Het is geen kwestie van spijt hebben maar eerder van value for money. Zoals gezegd zijn de koopjes van LIDL niet meer de "echte" koopjes van pakweg 5 jaar geleden. Maar hanteren zij eerder de gewone richtprijs van een gelijkwaardig artikel. Ik vind op dat ogenblik dat je beter een dergelijk artikel in een winkel kan kopen; kwestie van de garantie. Bij LIDL moet je nog altijd de hele rompslomp doorgaan van het verzenden van het artikel. Je kan het m.a.w. bij defekt niet gewoon even afztten in een LIDL filiaal.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.