Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Bluetooth windows7 (64b)

Anoniem
tomvdlee
1 antwoord
 • Sinds kort draai ik Windows 7 64 bit.
  Nu heb ik zo'n Icidu bluetooth USB 2.0 dongeltje dat voorheen op XP prima draaide. Maar onder Windows 7 heb ik geen enkele bluetooth configuratie mogelijkheden.

  Onder XP kon ik naar mijn configuratiescherm en kon dan onder het kopje 'Bluetooth' mijn configuratie aanpassen, devices toevoegen e.d. Maar onder Win 7 is er geen Bluetooth te bespeuren in mijn configuratiescherm

  (Onder 'Devices' zie ik wel een 'USB radio" device die aangeeft prima te draaien, al geeft hij een geel waarschuwingssymbooltje. De driver updaten geeft aan dat ik de nieuwste driver al heb.)

  Nu heb ik wel een CD erbij gekregen, maar puur een driver ervan af trekken lukt niet. De enige manier om het ding aan de praat te krijgen is via het meegeleverde "Blue Soleil". Maar dat wil ik niet. Ik wil niet speciaal een applicatie moeten opstarten om Bluetooth te gebruiken, ik wil gewoon de 'interne' Windows functionaliteit gebruiken.

  Misschien begrijp ik e.e.a. ook wel niet helemaal goed, hardware is nooit mijn sterkste kant geweest. Maar gewoon een simpel drivertje downloaden zodat het binnen Windows 7 allemaal werkt is er niet bij. Het is die Bluesoleil draak of helemaal niks.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.