Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

laptop met bluray?

Anoniem
Jan2000
2 antwoorden
 • Ik wil een laptop aanschaffen. Heb thuis al een beamer en wil via de pc ook full hd kunnen afspelen. Is het raadzaam om een laptop met bluray drive te kopen? En wat voor voordelen biedt mij dat? Kan ik op een bluray drive ook gewone dvd's afspelen? En ook dvd's branden?

  Misschien hebben jullie nog tips voor een dergelijke laptop:prijs ca 500-600 euro. Heb zelf al wat rondgekeken maar kom er nog niet zo goed uit
  Geen spelletjes, wel redelijk snel, 4 gb geheugen, goede grafische kaart, dus met bluray drive, draadloos internet en kabel moet kunnen, graag nog meerdere jaren mee. Wat is een goede laptop voor die prijs? En hoe zit het nu met de invoering van windows 7? Kun je achteraf upgraden?
  Bedankt,
  Jan
 • [quote:ba2232621e="Jan2000"]Wat is een goede laptop voor die prijs?[/quote:ba2232621e]In de prijsklasse die jij noemt zijn naar mijn weten geen laptops beschikbaar met de specificaties die jij wilt. Dan moet je toch denken aan minimaal zo'n 800 euro.
  [quote:ba2232621e="Jan2000"]En hoe zit het nu met de invoering van windows 7? Kun je achteraf upgraden?[/quote:ba2232621e]Ja, check de mogelijkheid hiervoor bij de leverancier/fabrikant van de laptop.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.