Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

PC valt uit binen 5 seconden, voeding ?

Anoniem
Soetje22
5 antwoorden
  • Ik was gister avond wat op het internet aan het surfen, toen uit het niets mijn pc er mee ophield.. Alle stopcontacten in het huis waren op dat moment gewoon voorzien van stroom, en alle kabels waren correct aangesloten. Nu denk ik dat het aan de voeding ligt. Als ik de pc probeer op te starten, dan is dat tijd dat hij aangaat tussen de 2 en 4 seconden ( nu gaat hij helemaal niet meer aan, tenzij ik de voedingskabel er ff uitrek en er weer in doe ). Bijna alle onderdelen in de pc zijn nieuw ( denk aan mobo, cpu, ram ) behalve de voeding, die is al zo een 2 jaar oud. Denken jullie ook dat het probleem daar ligt?
  • De voeding is wel een belangrijke verdachte. Kun je een andere proberen? Is het een beetje fatsoenlijk apparaat?
  • Het is een hele degelijke voeding van Targan die ik ong 2 jaar geleden heb aangeschaft, volgens mij zelfs nog na aanleiding van een review van het apparaatje in CT. Ik heb nog een oude voeding liggen, ik zal kijken of ik hem aangesloten krijg puur om te testen. Ik kom hier vandaag of morgen over terug.
  • Na een bestofde 300watt voeding te hebben aangesloten kwam ik er achter dat het probleem idd bij mijn voeding ligt. De pc viel niet uit. Helaas kon ik de bon niet meer vinden, dus heb besloten een nieuwe ocz 600 te bestellen.

    Thnx for the help gerben
  • Tagan kwam indertijd wel goed uit de tests. Maar ik heb toch vrij vaak over problemen ermee gehoord. Er is een reden waarom ze nu prakisch niet meer verkocht worden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.