Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

micro sd kaart werkt niet meer

5 antwoorden
  • hallo ik heb een micro sd kaart waar ik allerlei bestanden op zet maar ik krijg hem niet aan de praat heb hem al geprobeerd te formatteren maar dat leuk ook niet als ik op het icoontje klik gebeurd er niks en als ik probeer te kopieren dan zegt windows dat ik het kan kopieren weet iemand een oplossing voor dit probleem?
  • kennelijk lukte het ooit wel om er bestanden op te zetten...? als je de kaart in de lezer stopt, opent zich dan de verkenner wel, en zie je die bestanden staan? zo neen: - zit het microkaartje correct in zijn adapter? - lukt het wel in een andere kaartlezer cq een andere pc?
  • ja het lukte eerst wel om er bestanden op te zetten ik had het kaartje er goed ingedaan en hij werkt niet niet mijn laptop met vista (op mijn vaste pc zit xp pro) en ik heb helaas geen andere kaartlezer ps hij geeft wel aan dat er een kaartje in zit maar als ik erop klik zegt ie plaats een ander of geschikt medium in station f ik heb het met al mijn usb poorten geprobeerd
  • Dit heb ik ook meegemaakt. Toen terug naar winkel een bleek kapot te zijn. Er viel niets aan te redden. Bestanden kun je dan niet terughalen. Ik had ook problemen, als hij er in zit kun je hem niet openen want dan vraagt hij of je wilt formatteren. Als je dat doet krijg je alsnog een error.
  • Als het zo`n kaartje is metopen contactstrips kan je die strips eens reinigen met een inkgummetje oid.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.