Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Webcam & microfoon notebook

Anoniem
evajaja
4 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  Ik heb een nieuwe laptop aangeschaft (MSI EX620) en heb hem inmiddels aan de praat. Alleen weet ik niet hoe ik de ingebouwde webcam en microfoon moet activeren. Ik heb het met Skype geprobeerd, maar die reageert op geen van beiden. Als ik een los microfoontje inplug doet de audio het wel. Het "knopje" van de webcam bovenaan het toetsenbord heb ik wel gevonden, maar ook als ik die in heb gedrukt (en het lampje brandt) gebeurt er niks. Volgens de website van MSI heb ik ook geen aparte driver nodig ("This device used native driver bundled in OS.";), maar toch werkt hij zo niet.

  Weet iemand waar dit aan ligt? Waarschijnlijk is het iets heel kleins/simpels, maar ik kan het niet vinden! Alvast hartelijk bedankt!

  Gr. Eva
 • R.T.F.M
 • Natuurlijk heb ik de manual er al wel op nageslagen, maar die is maar een aantal pagina's en helaas staat er hier niets over in…
 • ja, die fm is wel erg kort.
  ben er wel eens mee bezig geweest op zo´n laptop, en dacht me te herinneren dat je het moet kunnen oplossen door in skype via extra naar instellingen te gaan, waar je de gewenste apparaten kan selecteren en instellen.
  lukt dat niet: ga configuratiescherm-systeem-hardware-apparaatbeheer.
  zie je in die lijst apparaten met gele driehoekjes?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.