Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Muis vs. Bureau?

Anoniem
tomvdlee
7 antwoorden
 • Beste mensen. Ik heb hier misschien een rare vraag en het is ook niet direct een probleem. Maar ik zit dus met het volgende:
  Ik heb een houten bureau en ik gebruik een lasermuis. Nu komen er op de plek waar altijd de muis zit allemaal kleine zwarte stipjes, als ik dit wegpoets met schoonmaakmiddel blijven er bleke vlekjes over. Nu is mijn vraag; Hoe komen die zwarte stipjes daar.
  Het klinkt misschien raar maar is het mogelijk dat het kleine brandplekjes zijn door het laser-lampje, of geeft mijn muis gewoon af (Hij is wel zwart).

  Ik ben benieuwd naar jullie reacties…
 • Dat is gewoon samengekoekt stof. Vroeg (in de tijd dat we nog een balletje in de muis hadden) had je dat ook in de muis zelf.
  Probeer eens met schuurmiddel. Werkt prima op mijn houten bureau.

  De laser brandt niet. Dat zou wel erg gevaarlijk worden.
 • Is denk ik inderdaad een samenkoeksel van vet, zweet, stof en vuil. Zit vast ook wel op je muis zelf. De witte vlekken zouden slijtplekken kunnen zijn.
 • Ok bedankt, ik was gewoon even nieuwsschierig. Ik heb trouwens liever dat het vuil zo op mijn bureau komt dan dat het in de muis blijft zitten. Was altijd behoorlijk irritant als je muis weer eens bleef haken omdat hij vol met troep zat. :P
 • Wat dacht je van een muismat :lol:
 • Die muismatten zitten mij altijd in de weg :P , en verder heb ik een goed glad bureau dus een goeie ondergrond voor mijn muis. Ook gebruik ik mijn bureau voor school dus dan schuif ik muis en toetsenbord even weg en dan zou een muismat nog meer in de weg zitten.
 • Of de glijpads onder je muis geven iets af op de tafel.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.