Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Recovery niet mogelijk...

Anoniem
perloc
2 antwoorden
  • Ik heb een notebook van emachines e525, met dvd dl brander, ik wil recovery cd maken en dat kan alleen via emachines recovery manegment, maar daar accepteer hij geen 8.5 gb dvd, ik heb al stuk of 6 verschilende merken geprobeerd en niks, dus ik wou het op de manier doen als het in de handleiding staat met 4.7gb dvd o cd, maar of ik het met dvd(de recovery bestand is 6.44gb dus ik heb 2 dvd of 12 cd nodig)of cd probeer hij maakt alleen recovery op de eerste dvd, of cd en verdeer laat hij zien dat er geen disk in de brander zit, ik heb elke merk geprobeerd en niks, bij instellingen kun je alleen om hulp vragen(heb ik ook gedaan en die weten ook niet hoe ze me kunnen helpen)en dat is het, alees gat automatisch dus handmatig kan niet, en als er nou iets gebeurt kan ik niet pc opstarten, ook niet zoals ik op google en hier op de forum heb gelezen via de boot of f12 want dat werk niet, dus wat moet ik doen ik heb geen cd bij gekregen of zo, het systeem is voorgeinstalleerd.
  • Heb je behalve de partitie waar je systeem op staat nog een extra partitie. Als dat zo is kun je een image van je systeempartitie daar op zetten. Die kun je dan terugzetten als er iets mis is.
    Als er maar één partitie is kun je de image op een externe schijf maken.
    Ik meen dat bij sommige programma's je zelfs naar CD of DVD kunt branden. Maar of dat kan als je het image programma vavaf een CD opstart, weet ik niet.
    Aan een image heb je meestal meer dan aan het terugzetten van een systeem versie met de fabrieksinstellingen. Je krijgt dan ook meteen de programma's terug die je zelf hebt geïnstalleerd.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.