Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Headset probleem

18 antwoorden
  • ik heb net een nieuwe headset gekocht met microfoon, er zitten 2 draadjes aan, 1 voor het geluid (groen) en 1 voor het praten (roze) voor in mijn computer zitten 2 ingangen om ze in te doen, ook 1 groen en 1 roze. alleen als ik ze erin doe dan komt er geen geluid uit of hij pakt hem niet als ik praat, ik heb alles geprobeerd bij instellingen maar hij pakt hem niet weten jullie het misschien?
  • wat heb je geprobeerd? :? heb je al geprobeerd om het met een programma op te nemen? probeer het anders op een andere pc
  • ik neem aan dat je met allerlei instellingen bedoelt: wat je tegenkomt als je dubbelklikt op het luidsprekertje rechtsonder.... je ziet wel vaker dat de poorten vóór in de pc niet (perfect) werken. eerst maar eens achterin de pc proberen. werkt het daar wel, ga dan op zoek naar de software van je geluidskaart, want daarmee kan je doorgaans de verdeling over voor en achter regelen.
  • nou op mijn zus der pc doet hij het meteen ook met spraak, achterin mijn pc doet alleen het geluid het ik heb al geprobeerd met: Realtek HD audio configuratie geluiden en audioapparaten vooral bij Audioapparaten en dan spraak. als je dan de microfoon wilt testen maar hij vind niks alsof de voorkant is uitgeschakeld:S oja aan de achterkant doet het geluid het wel maar als ik hem op spraak wil instellen zegt hij: Dit apparaattype word niet ondersteund
  • Oude drivers helemaal verwijderen, en nieuwste versie van drivers schoon installeren. Werkt bij andere microfoons/headsets de opnamefunctie wel?
  • Weet je zeker dat je front connectors wel zijn aangesloten? Dat is namelijk lang niet altijd het geval, zeker bij zelfbouw computers. Soms kun je de front connectors apart instellen (en uitschakelen) in de driver voor het geluid.
  • ik heb geen andere headsets ofso. maar ik weet wel dat het geluid het altijd wel doet. en ik weet niet hoe ik de voorkant aan/uit kan zetten of waar de oude drivers zitten en waar ik nieuwe kan installeeren
  • iemand iets anders?
  • Ik zou toch eens kijken of de front connectors wel zijn aangesloten op het moederbord: - Pak de handleiding van je moederbord erbij en kijk waar normaal gesproken de front connectors moeten worden aangesloten; - Maak vervolgens je systeemkast open (als je PC uit staat, bij voorkeur!) en kijk of de front connectors inderdaad aangesloten zijn; - Zo nee, sluit de front connectors dan aan op het moederbord; - Zo ja, doe dan de systeemkast weer dicht. Vervolgens is het toch een kwestie van kijken of de instellingen van de geluidskaart correct zijn.
  • de front connectors waren niet aangesloten op het moederbord. nu weer wel. heb alles goed gezet alleen als ik in de microfoon praat hoor ik mijn eigen stem en als als ik geluid wil afspelen dan klinkt het super zacht en alleen aan 1 kant. andere kant hoor je niks terwijl ik alles op hoogste volume heb staan
  • Zit er geen stof in de aansluiting, waardoor de stekker slecht contact maakt? In ieder geval werkt het, dus dat is al iets ;)
  • Misschien een domme vrag , maar t volgende is er aan de hand. heb boven twee PC's via sitecom KVM verbonden met 1 monitor, 1 muis en 1 tobo. Heeft een jaar of 4 gewoon gewerkt. eervorige maand een testversie van Win7 op PC1 gezet om mn nieuwschierigheid te bevredigen. Vanaf dat moment werkt de sitecom niet jofel meer. Zo'n ding werkt toch, of niet?? Soms als ik wil opstarten lukt alles, kan ook wisselen in boot tussenwin Vista of win 7 en is Vista home op PC2 via de bekende toesaanslagen aan te spreken. Even later NIETS, moet ik mn pc direct aansluiten , maar is PC2 dus niet benaderbaar. Iemend suggesties? Controlelampjes op switch branden gewoon...
  • Misschien een domme opmerking, maar Anjo, dit heeft er volgens mij helemaal niks mee te maken...
  • [quote:f17cf19c44="Dinges24"]Misschien een domme opmerking, maar Anjo, dit heeft er volgens mij helemaal niks mee te maken...[/quote:f17cf19c44] Tsja, wat dan wel volgens jou? :roll:
  • [quote:10b15a9d71="The Dragon"][quote:10b15a9d71="Dinges24"]Misschien een domme opmerking, maar Anjo, dit heeft er volgens mij helemaal niks mee te maken...[/quote:10b15a9d71]Tsja, wat dan wel volgens jou? :roll:[/quote:10b15a9d71] Als je ook een probleem hebt dat je headset niet herkent word door je computer, maar niet als je met een volgens mij hele ander probleem komt... Maar ik kan er ook naast zitten hoor! Ook al denk ik het niet... :P[/quote]
  • In dit geval moet ik Dinges24 gelijk geven. Had je niet een nieuw topic voor jouw vraag moeten starten, Anjo ;) ?
  • [quote:0cc50f9a3e="The Dragon"][quote:0cc50f9a3e="Dinges24"]Misschien een domme opmerking, maar Anjo, dit heeft er volgens mij helemaal niks mee te maken...[/quote:0cc50f9a3e] Tsja, wat dan wel volgens jou? :roll:[/quote:0cc50f9a3e] Eh Dragon... Zitten we niet een beeeeetje te pitten? :wink: Volgens mij heeft Anjo gewoon op het verkeerde knoppie geklikt... :D
  • Ik zal in ieder geval bij deze zeggen: LAAT MAAR! :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.