Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Netwerkprinter gedeeltelijk werkend onder Windows 7

Anoniem
Immerarm
2 antwoorden
 • Ik heb inmiddels op 2 desktop systemen en mijn laptop Windows 7 draaien en ben daar zeer tevreden over. Ik beschik over een HP Officejet 7210, een AIO netwerkprinter, en deze werkt probleemloos op alle op het netwerk aangesloten pc's.
  Daarnaast beschik ik over een HP Color Laserjet 2600n, eveneens een netwerkprinter. In eerste instantie heb ik de software via mijn laptop geinstalleerd, printer via een switch verbonden met mijn netwerk en jawel, het werkt.
  Nu wil ik deze printer ook benaderen via de andere aangesloten pc's, maar dit blijkt niet te lukken. In eerste instantie heb ik deze Color Laserjet 2600n via"Een printer toevoegen, Netwerkprinter" laten zoeken, en dan wordt hij gevonden met daarbij de toevoeging "Dell";), dus via mijn laptop. Wanneer ik echter een testpagina wil printen, dan reageert de printer niet.
  Vervolgens heb ik op mijn beide desktop PC's dezelfde software geinstalleerd als ik op mijn Dell heb gedaan, de printer kom ik na installatie tegen bij de anbdere printers, maar…ik kan er niet mee printen.

  Ik heb de laatste HP driver set gebruikt, dezelfde driver staat op mijn laptop en daar werkt het dus wel. Printer de-installeren en alles opnieuw uitvoeren help evenmin.

  Heeft iemand een idee hoe ik de printer wel aan de praat kan krijgen ?

  Alvast bedankt voor de moeite,
  Kees
 • En als je m als "locale "printer aanmerkt??

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.