Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

simulator bouwen

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Hoi mede computer fans,

  Ik was vandaag toevallig bij een trailer beurs, en wat mij daar opviel, was dat ze daar een auto simulator hadden nagebouwd, maar niet zo'n goedkope met zo'n logitech g25/g27 stuurtje erin, neeeee, ze hebben gewoon een echt stuur gebruikt van een renault clio, een echte pook, en een echte handrem, ik had geen foto toestel bij, anders had ik hem meegenomen, maar het was ongeloofelijk dat de simulator gewoon op een computer werkte. natuurlijk zat er wel het een en andere technische snufjes in naast de computer dan.

  Nu heb ik eens op internet gesnuffeld, en gekeken voor het bouwen van je eigen race simulator, nu is dit allemaal met een g25/g27. Maar het lijkt me nu eens vet, als ik een Echt auto stuur met pook en handrem zou kunnen aansluiten.

  Ik heb geen informatie over dit kunnen vinden, zo ver altans,

  Nu was mijn vraag of jullie misschien ergens een site kunnen vinden of zelf wel weten hoe dit moet. Zou fantastisch zijn,
 • Zoek eens bij de fora van MS Flightsimulator.
  Heb ooit eens foto's gezien van mensen die complete cockpits gebouwd hebben dus dat is vergelijkbaar
 • Probeer anders achter de gegevens van de standhouder op die beurs te komen (mailtje organisatie of beurscatalogus), mogelijk is het een enthousiaste hobyist die je een eindje op weg kan/wil helpen.
 • Het is ook maar net hoe handig je zelf bent. Niets let je om de electronica van zo'n stuurtje te koppelen aan een echt stuurwiel bijvoorbeeld.
 • Bedankt voor de tips, ik zal is gaan kijken!
 • Ik heb het bedrijf gemaild dat deze simulator heeft gebouwd,

  nu hopen dat het inderdaad iemand is die me op weg kan/wil helpen zodat ik zoiets zelf ook kan bouwen.

  of in ieder geval proberen te bouwen

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.