Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

miniSD kaart ->vreemde tekens

Anoniem
derkdejong
1 antwoord
  • Ik heb onlangs een microsd kaart gekocht (adapter plus microsd kaartje van 8 gig). Nu heb ik op mijn pc geen kaartlezer zitten helaas, dus maak ik gebruik van het microsd kaart uitleesapparaat die bij de aankoop van het kaartje zat. Dit uitleesapparaat sluit ik dan aan op mijn Usb poort van mn pc.

    Hierdoor ben ik in staat om gegevens van mn pc op het microsd kaartje te zetten, echter bij het kopieeren ontstaan er na verloop van tijd allerlei vreemde tekens bij de bestandsnamen en mappen op het kaartje :S Terwijl diezelfde bestanden/mappen op de pc wel een juiste naam hadden. En het apparaat waar ik later de adapter met daarin de microsd kaart stop kan niets met die gegevens. Waar kan dit aan liggen?

    Ik baal hier wel van, want ik kan nu amper iets met mijn kaartje. Ik hoop dat iemand van jullie weet wat hier aan de hand is. Ik ga binnenkort proberen om de gegevens bij een kennis te kopieren die wel een kaartlezer heeft, maar mocht het probleem dan nog steeds ontstaan, ligt dat dan aan de microsd kaart, de adapter, het uitleesapparaat of wellicht het media apparaat waar ik de adapter en microsdkaart instop?
    Ik heb nu nog garantie op die artikelen namelijk ;)

    Alvast bedankt

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.