Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Draadloze Logitech muis leidt eigen leven

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Kijk of er geen storingsbronnen in de buurt zijn (draadloze telefoon enzo)
 • probeer even een andere muis als je die nog hebt liggen
  dan kan je kijken als de muis kapot is of er een software matig probleem is
 • Ik heb nu zo'n 3,5 jaar een Logitech MX3000 toetsenbord met een MX 600 muis. De muis leidt sinds een paar dagen zijn eigen leven door in en uit te zoomen, de scrollknop ingedrukt te houden, de linkermuisknop ingedrukt te houden. Ik moet dan een paar keer op de toetsen drukken alvorens de muis ermee ophoudt. Vandaag is het het ergst geworden, soms doet die 5 minuten niks en is die normaal, zoals nu, terwijl ik dit bericht typ. Ook reageert de linkermuisknop niet goed, ik moet 2 of 3 keer klikken voordat die reageert.

  Ik heb geen bonnen en garantiedingen meer. Wat zeggen jullie: muis/hele set vervangen of is er nog een oplossing?
 • Hoe veilig zit je op gebied van spy/malware en virussen?

  (leg even uit wat voor beveiliging je ertegen hebt)
 • [quote:261243cb46="Passer"]Hoe veilig zit je op gebied van spy/malware en virussen?

  (leg even uit wat voor beveiliging je ertegen hebt)[/quote:261243cb46] Ik heb alleen Norton 360. Ik denk inderdaad ook dat het een of ander virus is. Want van Logitech verwacht je niet dat de muis ineens niet meer goed werkt. Maar de set is wel al 3,5 jaar oud. Ik denk dat ik Vista maar "even" opnieuw moet installeren…
 • Heb ik eindelijk alle bestanden opgeruimd en weggezet ter voorbereiding op nieuwe installatie Vista, is m'n muis weer normaal :? Hij doet al een klein uur normaal, dus ik kijk het nog wel ff aan.
 • Voor het geval dat het toch een defecte muis betreft, gewoon Logitech bellen. Ik heb toevallig van de week een probleem gehad met mijn Logitech MX Revolution. Natuurlijk net 2 maanden uit de garantie (3 jaar bij Logitech). Na één telefoontje binnen 2 dagen een nieuwe muis thuis bezorgd. Ook zonder bon krijg je garantie. Prima service daar.
 • Soms dan zit ie net op de rand van ontvangst, even de tool bij Logitech downloaden en hij synchroniseert weer. Ik dacht eerst ook dat ie stuk was….

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.