Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Epson V6000 scanner stopt steeds

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Ik heb een nieuwe Epson V6000 scanner die na na twee, drie rondjes dia's scannen steeds stopt te werken. Is dit een scanner probleem of een PC -probleem (Fuijtsi scaleop met voldoende geheugen en vrije ruimte op de schijven). Ik heb de aansluiting van USB al eens veranderd, maar dat hielp niet. Het probleem deed zich voor onder Windows Vista en ook na de upgrade naar Windows 7 blijft het probleem zich voordoen. Volgens mij is de driver up-to-date.

  Terug naar de dealer of is er een andere oplossing?

  De beste wensen voor 2010.

  Vrgr
  Benno
 • als je nieuwe drivers van de epson-site hebt gebruikt, [zo niet, dan eerst dat doen!], terug naar de dealer.
 • [quote:571d6dd25e="Benno Dora"] Epson V6000 scanner (..) steeds stopt te werken. [/quote:571d6dd25e] Epson V6000 scanner? Epson V600 scanner, neem ik aan. Je zou kunnen checken of er iets bruikbaars staat in deze review http://www.imaging-resource.com/SCAN/V600/V600.HTM Zo niet, check dan Epson support Epson Perfection V600 Photo Scanner.
 • Beiden dank, het moet inderdaad V600 zijn. Ik heb de driver van de support website nog maar eens gedownload en dat lijkt vooralsnog het probleem te verhelpen. Ik ben al aan het zesde setje bezig zonder storingen…

  Dank voor de adviezen.

  Benno

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.