Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Nieuwe 5.1 speakerset

Anoniem
athos.95
7 antwoorden
 • Hallo,

  Ik heb thuis een speakerset staan, maar die is ongeveer aan het overlijden (constant geruis, subwoofer doet het soms wel, soms niet enz.) , dus ben ik op zoek naar een nieuwe 5.1 speakerset. Ik wil er het liefst mee gamen en ook wel eens muziek mee luisteren. Prijs: max. 125 (excl. verzending natuurlijk). Graag hoor ik suggesties.
 • http://www.alternate.nl/html/shop/categoryListing.html?group=manufacturerName&cat1=25&cat2=999&cat3=13&&tn=HARDWARE&l1=Geluid&l2=Speakers&#Logitech :roll:
 • @The dragon Ik weet niet welke speakerset goed is en welke niet. Misschien gebruikerservaringen van iemand op het forum?
 • Je zou alvast kunnen checken op de site van Kieskeurig bij pc speakers. http://www.kieskeurig.nl/pc_speaker/zoeken/uitgebreid

  Dan zie je, dat je nog niet al je voorkeuren hebt gepost. Als ik bijvoorbeeld de onderstaande keuzes maak, dan zie ik er drie, die zouden kunnen voldoen aan jouw verwachtingen. Namelijk de Logitech X-530 , Philips SPA7650 en deze Logitech X-540.

  Prijsrange ¤100 – hoger
  Minimale beoordeling 8
  Systeem 5.1
  Subwoofer Ja
  Basregeling Geen voorkeur
  Geluidweergave Geen voorkeur
  Geschikt voor PC.
  Broningang(en) Geen voorkeur
  Volumeregelaar Geen voorkeur
  Leverbare modellen Ja
 • Als het oog ook nog wat wil: via de Pricewatch staat er nog een mooie 5.1 set van Sony tussen. En Creative mogen we natuurlijk ook niet vergeten!
 • Ziet er goed uit. Vooral die logitech x-540. Erg bedankt voor de suggesties. Toch heb ik eens op de andere pricewatch (hardware.info) gekeken, en zag ik opeens toch nog deze set staan. Ik dacht eerst te zien dat hij nergens op voorraad was, behalve bij 1 winkel. Zou deze set misschien ook een goede keuze zijn?

  @jolo een 5.1 speakerset waar ik gewoon soms muziek mee luister (moet wel goed geluid geven daarbij), die ik veel gebruik om te gamen. Wat ik nog niet had vermeld is dat ik het liever van logitech heb, maar dat is niet een vereiste. Een afstandsbediening zou handig zijn (hoeft niet draadloos te zijn) en waar ook een bassregelaar op zit. Zeg het maar als jullie meer info nodig hebben
 • De G51 is een erg aardige set, maar zoals je zegt, nergens meer te krijgen. Zou je hem nog wel te pakken kunnen krijgen, dan is het een goede keuze. Als alternatief zou ik ook geen moeite hebben met die X540.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.