Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

frontpanel aansluiting

[quote:968f41f5b8="Hans.Vosman"]Wanneer het kunststof blokje zou passen, zou ik zelf de draadjes met busje voorzichtig uit het blokje duwen. Een klein schroevendraaiertje oid om het plastic stripje iets op te tillen en een dosis handigheid, zou voldoende moeten zijn. Daarna moet je je gaan realiseren hoe een en ander echt verbonden moet gaan worden. De naamgeving op zich lijkt me overigens wel duidelijk. Je kan ook een soort verloop proberen te maken. Daarvoor heb je dan wel een klein printje nodig en wat extra spulletjes.[/quote:968f41f5b8] Dank voor je reactie. Zoiets was inderdaad waar ik zelf in eerste instantie aan dacht. Draden uit het blokje prutsen en daarna in de goede volgorde er weer in. Helaas: Daarvoor is de boel iets te degelijk vastgeklemd lijkt het. Peter

Anoniem
PeterF
2 antwoorden
  • Hallo,

    Ik wil het moederbord vervangen van een oude compaq EP. Zo te zien geen probleem op één punt na. De kabeltjes voor de frontpanel aansluitingen van de behuizing komen samen in één blokje dat op het moederbord is gestoken.
    De volgorde van de pinnen is op het "nieuwe" moederbord echter anders. Mijn idee is om nieuwe aansluitingen op de kabeltjes te monteren. Ik loop echter vast op de praktische uitwerking. Mijn vraag is: hoe zou dat precies kunnen en welke materialen heb ik precies nodig. Bij voorbaat dank voor een reactie.

    Peter
  • Wanneer het kunststof blokje zou passen, zou ik zelf de draadjes met busje voorzichtig uit het blokje duwen. Een klein schroevendraaiertje oid om het plastic stripje iets op te tillen en een dosis handigheid, zou voldoende moeten zijn. Daarna moet je je gaan realiseren hoe een en ander echt verbonden moet gaan worden. De naamgeving op zich lijkt me overigens wel duidelijk. Je kan ook een soort verloop proberen te maken. Daarvoor heb je dan wel een klein printje nodig en wat extra spulletjes.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.