Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Automatische kilometerregistratie

Anoniem
Turrebo
3 antwoorden
 • Heren, dames ook,

  Heeft iemand ervaring met enige vorm van automatische kilometerregistratie (Mipper, Trevler, of iets anders)?
  Ik houd het nu nog allemaal met de hand bij, maar de eisen van de belastingdienst zijn niet mals, en als je eens een omweg moet maken (omleiding, verkeerd gereden) dan moet je dat ook nog eens onthouden en opschrijven. Gedoe dus.

  Van de websites van Mipper en Trevler word je ook niet veel wijzer; de ene is nog beter dan de andere, maar welke werkt nu écht goed?

  Ervaringsdeskundigen spill your beans!
 • Mijn vriendin heeft een Trevler. Hij geeft de vreemdste routes aan. Soms midden in de nacht is mijn vriendin een stukje gaan rijden volgens dat ding. Helemaal betrouwbaar vind ik het niet. En er komen wel meer rare routes naar voren.
  Je moet hem regelmatig uitlezen en de routes corrigeren. Hij moet ook heel erg regelmatig opgeladen want de batterij is binnen no time leeg.
  Op haar werk hebben heel veel mensen zo'n ding en een heleboel mensen hebben deze ervaringen ook.
  Als je ziet wat het kost: eenmalig 89 Euro ex 7 Euro verzendkosten en daarna zit je nog 2 jaar aan een abonnement vast van 3.95 of 6.95. Zou ik er persoonlijk niet aan beginnen.
 • Wat ik erg interessant vind is de plaats waar je de Trevler/Mipper/Nedsoft Rittenregistratie kunt laten in de auto. Allemaal moeten ze verbonden zijn aan de 12V aansluiting.

  Ik wil m echter niet dag en nacht open en bloot in de auto laten liggen, met de kant op een ingetikt ruitje. Dus wat ik het liefst doe, is het apparaat in de achterbak wegwerken. Maar hoe is de ontvangst dan? Ik heb een Volvo C30 dus de achterbak heeft een glazen "dak", maar de ontvangst moet wel voldoende zijn.

  Navraag bij Nedsoft; zou geen enkel probleem moeten zijn. Testen met Nedsoft Rittenregistratie in handschoenen kastje leverde geen problemen op.

  Zegt men. Ervaring van iemand?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.