Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Wie heeft ervaring met Dell Inspiron 1764 320GB 17.3" l

Anoniem
None
2 antwoorden
 • Hallo,

  Binnenkort wil ik een nieuwe laptop aanschaffen. De keuze was gevallen op een uit de ASUS K73 38V serie. Nu zag ik bij Dynabite een Dell Inspiron 1764 320 GB 17.3". Ziet er ook mooi uit. Heeft iemand ervaring met deze laptop. Ik zie nog geen reviews op het internet.
  Overigens behoort de Samsung R780 ook nog tot de opties vanwege zijn mooie rode kleur.

  vr.gr
  Frans
 • ik heb wel gegevens gevonden over de Dell, ik bezit zelf ook een Dell laptop die geheel naar mijn zin is, hij is snel en stil en en je kunt er makkelijk full Hd bestanden op afspelen, vanwege de ATI kaart die er inzit.
  De Asus vind ik niet maar Asus heeft een naam hoog te houden en kwam qua klachten beter uit de bus dan Dell, wat niet wil zeggen dat Dell slechte laptops maakt.
  De Dell wordt nooit echt warm en is stil, nadeel is dat de speakers die erin zitten niet echt geweldig zijn maar welke laptop heeft dat wel?
  een koptelefoontje doet wonderen!
  Voor de rest is het een persoonlijke keuze, wat voor scherm, ik heb een LED scherm, Resolutie, hoger is vaak beter als je het kan lezen, daarom heb ik 1400 x 900, 1920 x 1080 was mogelijk maar dan kan ik niet alles lezen!
  Kijk ook eens naar de videokaart, zal wel ATI zijn vermoed ik, liefst geen nvidea als je met HD bestanden wil werken en de laptop op TV wil aansluiten!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.