Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Voip telefoon die werkt op Windows 7

Anoniem
tomvdlee
3 antwoorden
 • Ik gebruik al jaren een usb Philips Voiptelefoon ,die op mijn computer zit en die ik gebruik in Voipbuster.Nu heb ik Windows 7 ,64 bit geinstalleerd en in mijn apparaatbeheer staat de telefoon als "onbekend usb apparaat".
  Als ik dan de drivers probeer te installeren via apparaat beheer ,worden de drivers niet herkend ,als ik de bijbehorende software installeer( ip phone center) wat ik al jaren niet meer gebruik ,komt er na de herstart te staan "geen hardware gevonden " ,dus geen usb telefoon . Ik praat hier over Philips Internet telephone adapter VOIP0211G .Ik heb Philips al geemaild en er komen geen nieuwe drivers .Is er een oplossing voor dit en zijn er nu usb telefoons die zeker werken onder Windows 7 ,64 bit?
  Bij voorbaat dank
  groet marco
 • Ik gebruik een gewone telefoon voor Voipbuster. Voordeel: dan hoeft de pc niet aan om te bellen en gebeld te worden.
  Die plug je in de router (met voip aansluiting!) en daar stel je wachtwoord en username in.

  PS: als flip geen drivers meer maakt… einde verhaal of je moet geluk hebben dat een andere merk dezelfde chip heeft en er alleen een anders doosje omheen doet….
 • Bedankt voor je antwoord maar ik zou niet weten hoe dat werkt. Ik heb een verstatel/tele2 router. Maar het lijkt me wel geweldig om via de normale telefoon ,voipbuster te gebruiken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.