Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Laptop Asus A52JR LED

4 antwoorden
  • Hai, Ik moet voor een studie een laptop aanschaffen. Ik zag bij de mediamarkt de Asus A52JR LED staan voor ¤698,00. Nice price, nice specs Hij moet natuurlijk functioneel zijn, maar voor de fun moet hij natuurlijk ook voor andere doeleinden geschikt zijn zoals het spelen van games. Ik dacht voor dit geld een redelijke handzame niet al te zware (ik rijd op een motor dus moet niet al te zwaar zijn bij vervoer) laptop te kopen. Toch?????? Uw deskundige mening graag of toch wat beters aanschaffen? Mijn budget ligt tot plm. ¤1000,00. Grt Ben.
  • Laptops waar je goed op kan gamen zijn van het merk XXODD http://www.xxodd.nl/index.php?p=categorie&ID=24 :roll: http://www.techbargains.com/news_displayItem.cfm/196952 Op deze laptop kun je best leuk gamen hoor!
  • Hier nog wat extra info over de videokaart, het is een lower midrange kaart: http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5470.23698.0.html
  • Ik zou deze nemen: http://tweakers.net/reviews/1542/6/tweakers-punt-net-notebook-best-buy-guide-februari-2010-betaalbare-multimedia-notebook-specificaties.html Lees zelf maar even de review. Blijft met 850 euro prima binnen je budget en heeft een snellere videokaart (2x zo snel!)die je nodig zult hebben om er games op te kunnen spelen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.