Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

netbook

Anoniem
derkdejong
4 antwoorden
 • kan je een netbook in een computer kast zetten (behuizing) zodat i hem als normale pc kan gebruiken. Iemand een handleiidng???

  mvg wesley-w
  :lol:
 • [quote:22f36254d6="wesley-w"]kan je een netbook in een computer kast zetten (behuizing) zodat i hem als normale pc kan gebruiken. Iemand een handleiidng???

  mvg wesley-w
  :lol:[/quote:22f36254d6]

  Merk/etc. is handig.
  Ik zie niet in waarom je zoiets zou willen. Vanwege het uiterlijk van de kast ofzo? Een groter scherm kan je ook gewoon rechtstreeks op je netbook aansluiten, mocht dat de reden zijn.

  Sommige merken leveren ook docks. Waarmee je je netbook extra power kunt geven als je hem erop klikt. Op die dock zitten dan weer de 'normale' pc aansluitingen (netwerk/scherm/usb etc.). Misschien bedoel je zoiets?
 • Moet je hem nog kopen? Want dan kun je wellicht beter een nettop kopen. Zelfde computer, maar dan in een compacte gewone behuizing.
  http://www.azerty.nl/1-1253/nettops.html

  Dit is een vrij populair apparaat:
  http://www.azerty.nl/1-1253-244742/asrock-nettop-ion-330pro-dts.html
 • het is een asus eeepc 4g, ik heb hem al dus ik hoef geen nettop. Maar ik wil hem een pc laten ombouwen omdat ik dat fijner vindt werken en ik heb hier nog een kast staan waar ik hem in an plaatsen

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.