Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

prijs/kwaliteit systeem

5 antwoorden
  • Hallo, mijn vraag is eenvoudig (hoop ik): Ik kan onderstaand systeem kopen voor 300 euro, is dat redelijk? Alvast mijn dank! [i:fc52af77c3]Intel quad core q8200, ondersteunt 64-bits Acer t671 kastje 4GB intern geheugen (type onbekend, waarschijnlijk DDR2 of DDR3) Nvidia Geforce 9800gt videokaart 250GB hardeschijf Asus p5kpl-am moederbord merk en type voeding onbekend DVD brander Cardreader (incl. Windows 7, maar die had ik zelf toch al)[/i:fc52af77c3]
  • Hamvraag is natuurlijk, wat je ermee gaat doen. De prijs lijkt me niet bijzonder laag.
  • Het 'gewone werk' (e-mail, surfen e.d.) en Photoshop, HD films afspelen en games. Niet de allernieuwste games, wel van ca. 2 jaar oud.
  • Ik denk dat 300 een goede prijs is, maar wel als het voldoende is voor wat je wilt doen... Verder zou ik evt. kijken naar een grotere harde schijf (als je er ook zo een bent die nogal wat opslag nodig heeft :P)
  • Ja, zo eentje ben ik ook wel :) Die grote(re) harde schijf had ik al trouwens (zie mijn bak). Maarre...het hele feest gaat niet door want iemand anders was mij al voor :? Ik vind het niet heel erg, want misschien kan ik beter toch maar iets meer uitgeven voor een (nog) sneller systeempje. Om te voorkomen dat ik over een jaartje of 2 weer tegen de grenzen aan loop.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.