Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Draadloos werkt niet na vervanging moederbord

Anoniem
PC1
11 antwoorden
 • Vandaag kreeg ik mijn Laptop (Aces 7520G) terug uit repatie. Mijn moederbord is vervangen en alles werkt naar behoren. Maar wat ik nu nog steeds niet voor elkaar krijg is dat ik draadloos kan werken. Er worden geen draadloze netwerken gevonden.

  Bij hardware geen fouten geconstateerd en ook de nieuwe drivers geïnstalleerd. De router is ook goed want de andere pc vindt deze wel draadloos. Bedraad werkt de verbinding wel.

  Weet iemand of ik iets over het hoofd zie of nog suggesties?
 • Is de netwerkkaart ingeschakeld?
 • Ja, netwerkkaart is ingeschakeld, MAC adres wordt door router geaccepteerd. Als ik een USB-stick voor draadloos gebruik werkt het dus wel.

  Dus komende dag ga ik maar weer met Acer bellen denk ik.
 • Dus je antwoord op "ja, netwerkaart is ingeschakeld" dar bedoel je mee:
  1) hij is in apparaatbeheer ingeschakeld

  EN

  2) hij is in je netwerkebeheer ingeschakeld

  EN

  3) je knopje op je laptop zelf (meestal ergens aan een zijkant) staat op AAN ?
 • Ja, ja en ja dus en bij apparaatbeheer staat ook nog dat die correct werkt!
 • Je kunt even launch manager er (opnieuw) opzetten. Onder drivers staat die.
  http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_7520.html
 • Helaas bied dit ook geen soelaas dus. Morgen maar weer met Acer contacten contacten dus.
 • [quote:431ea985aa="PC1"]Vandaag kreeg ik mijn Laptop (Aces 7520G) terug uit repatie. Mijn moederbord is vervangen en alles werkt naar behoren. Maar wat ik nu nog steeds niet voor elkaar krijg is dat ik draadloos kan werken. Er worden geen draadloze netwerken gevonden.

  Bij hardware geen fouten geconstateerd en ook de nieuwe drivers geïnstalleerd. De router is ook goed want de andere pc vindt deze wel draadloos. Bedraad werkt de verbinding wel.

  Weet iemand of ik iets over het hoofd zie of nog suggesties?[/quote:431ea985aa] :roll: Probeer Windows Update eens.
 • jah of je kabeltjes binnen in je laptop die op de wifi zitten kunnen niet zijn aangesloten omdat ze toch bij je moederbord moesten heb je daar grote kans van meestal zit de wifi onder je laptop onder een klepje zoniet dan zit die ergens onder je toetsenbord en dan moet je je laptop open halen. Het kan de oorzaak van zijn omdat hij wel driver ziet en wifi kaartje. Probeer het eens misschien helpt je dat wel.
 • ik zou toch nog eens (in de manual op de cd) op zoek gaan naar een knopje of een fn-toetscombinatie om draadloos netwerk in/uit te schakelen……
 • ….. en als je dan toch aan het schakelen bent, schakel dan eens even je firewall uit. Wie weet, zit die wel in de weg….
  perloc

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.