Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

HP Photosmart 2570 geeft balk bij scannen/kopiëren

Lange Pier
3 antwoorden
 • Uit een nalantenschap heb ik een HP Photosmart 2570 All-in-One printer/scanner/copiër) gekregen.
  Alles werkt prima, behalve…..
  Bij het scannen en kopiëren komt er midden op het papier een ca. 3 cm brede zwarte balk in de lengterichting van het papier.
  Bij het printen via de computer gaat alles wel goed.
  HP heeft meegedeeld geen ondersteunig meer te geven op het apparaat omdat dit ouder is dan één jaar.

  Heeft iemand een idee waardoor dit wordt veroorzaakt en of dit euvel te verhelpen is?
  Bedankt alvast voor de reacties.
 • kan alleen maar betekenen dat de sensor een fout heeft.
  hp is wettelijk verplicht er voor te zorgen dat jij gedurende een redelijke tijd een goed apparaat hebt; dat houdt niet op bij 1 jaar garantie!
 • HP gaf het volgende antwoord:
  Verder blijkt tot onze spijt uit onze gegevens dat de garantie op uw HP-product verlopen is. Verder heb ik uit uw e-mail ook kunnen afleiden dat uw toestel defect is.

  Ik begrijp dat het een zeer vervelende situatie is als uw apparaat mogelijk defect is geraakt. Aangezien het apparaat buiten de fabrieksgarantie (ouder dan 1 jaar en er is geen verlengde garantie aangekocht) is een kosteloze omruiling niet mogelijk. Verder zijn er tot mijn spijt ook geen buitengarantie reparatie opties meer beschikbaar voor uw toestel, gezien de leeftijd van uw toestel. Een aantal oudere producten kan HP niet goedkoper repareren dan de kosten die de aankoop van een nieuw product met zich meebrengen. Als dit het geval is, kan het zelfs goedkoper zijn om een nieuw product te kopen dan het oude te laten repareren[/color:5ba658ce41]

  Is er aan een kapotte sensor nog wat te repareren ? Zo ja, waar zou ik dan moeten zijn ?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.