Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Dell of HP printer?

Anoniem
jolo
7 antwoorden
 • Hallo,

  Ik wil binnenkort een nieuwe printen aanschaffen, maar weet niet goed welke ik moet kiezen. Het moet een 4-in-1 printer (Faxen, kopieren, scannen, afdrukken) zijn en er moet wireless opzitten. Budget is 160 euro.
  Ik had deze 2 gezien:
  http://accessories.euro.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=nl&l=nl&sku=390532&s=dhs&redirect=1 =DELL
  http://www.kieskeurig.nl/multifunction/hp/officejet_6500/331664/ =HP

  Welke raden jullie mij aan? Ik kwam al wel 1 verschil tegen:
  De HP heeft seperate inktcatridges (per kleur) en de Dell gewoon 1 voor kleur en 1 voor zwarte inkt. Opzich maakt dit niet uit, aangezien ik ze toch waarschijnlijk steeds laat bijvullen, in de inktwinkel.
 • Mag het ook een Canon zijn?
  http://tweakers.net/pricewatch/245525/canon-pixma-mp640.html
 • [quote:4c47d35b06="Obi-wan-kenobi"]Mag het ook een Canon zijn?
  http://tweakers.net/pricewatch/245525/canon-pixma-mp640.html[/quote:4c47d35b06]
  Ja, maar een aantal weken terug heb ik uitgebreid gezocht en was deze afgevallen. De reden weet ik niet meer.
 • Bij de Dell staat wel: Voor éénmalig gebruik. Dus als ze leeg zijn kan je ze niet navullen? Dan moet je iedere keer weer bij Dell kopen, MÉT 29,- verzendkosten. Dat'wordt lekker duur dan..!
 • [quote:928947d174="xSky"]Bij de Dell staat wel: Voor éénmalig gebruik. Dus als ze leeg zijn kan je ze niet navullen? Dan moet je iedere keer weer bij Dell kopen, MÉT 29,- verzendkosten. Dat'wordt lekker duur dan..![/quote:928947d174]

  Genoeg inktsites op internet waarbij je ook voor Dell terecht kan, 123inkt.nl in ieder geval. Deze sites rekenen gewone prijzen/verzendkosten.
 • [quote:641168d39e="xSky"]Ik wil binnenkort een nieuwe printen aanschaffen, maar weet niet goed welke ik moet kiezen. Het moet een 4-in-1 printer (Faxen, kopieren, scannen, afdrukken) zijn en er moet wireless opzitten.[/quote:641168d39e] Over het algemeen is een printer met seperate inkt cartridges te verkiezen. Het bijvullen van de inkt cartridges wordt over het algemeen pas aangeraden, nadat de garantie is verlopen.

  Is het de bedoeling alleen te printen onder Windows? Of ook onder Linux? Indien het laatste, dan heb je meer kans met die HP All-in-one http://www.openprinting.org/printer/HP/HP-OfficeJet_6500_Wireless Er worden zo te zien weinig Dell printers ondersteund door Linux http://www.openprinting.org/printers/manufacturer/Dell
 • [quote:34b50118b9="jolo"][quote:34b50118b9="xSky"]Ik wil binnenkort een nieuwe printen aanschaffen, maar weet niet goed welke ik moet kiezen. Het moet een 4-in-1 printer (Faxen, kopieren, scannen, afdrukken) zijn en er moet wireless opzitten.[/quote:34b50118b9] Over het algemeen is een printer met seperate inkt cartridges te verkiezen. Het bijvullen van de inkt cartridges wordt over het algemeen pas aangeraden, nadat de garantie is verlopen.

  Is het de bedoeling alleen te printen onder Windows? Of ook onder Linux? Indien het laatste, dan heb je meer kans met die HP All-in-one http://www.openprinting.org/printer/HP/HP-OfficeJet_6500_Wireless Er worden zo te zien weinig Dell printers ondersteund door Linux http://www.openprinting.org/printers/manufacturer/Dell[/quote:34b50118b9]
  Nee, alleen onder Windows. Maar hoe bedoel je je eerste alinea? Kan ik beter wel een seperate inktcatridge hebben? (Snap het nu denk ik wel, je moet dus nieuwe catridges kopen in ieder geval totdat je garantie is verlopen?) En nog een vraag: De HP inktcatridges staan er genoeg op internet, maar de inhoud staat er niet bij, dus ik kan nu geen prijzen vergelijken.

  Welke zou ik het beste kunnen kiezen? (ik heb voorkeur aan Dell, grote duidelijke knoppen en menu. [ouders moeten hem ook gebruiken])

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.