Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

USB adapter

Anoniem
wild-r0se
4 antwoorden
 • Goedenmiddag dames!
  (en heren)

  Ik heb laatst mn usb-adapter gemold en die was toen half stuk, met btje geluk had ik2 minuten internet, daarna viel hij uit. Dus had ik 1tje van sweex gekocht, geprobeerd te installeren maar dat wou niet. hij vond een bepaald .inf bestandje niet. Dus ging ik het handmatig installeren wat ook telkens op niets uitdraaide. Heb natuurlijk al geprobeerd de drivers van internet te halen maar dat hielp niet. Vandaag heb ik m omgeruild door 1tje van linxyz(?) en die heeft ook problemen. Nu zei de jongen in de winkel dat als ie het niet meer doet, het aan de computer lag. Nou dus bij deze HELP wat is er aan de hand? Ik heb mijn laatste usb-adapter nog in huis, dus kan gelijk bezig als ik hulp krijg.
  Verder informatie over mijn systeem:
  Windows XP home edition uit 2002 sp3, 32 bits.

  alvast bedankt :D
 • Wat is voor jou de adapter? Een USB Wlan adapter? Weet je zeker of de USB aansluiting op de computer nog helemaal ok is? Welke aansluitingen op de computer heb je geprobeerd? En hoe heb je de 1e adpater gemold?
 • Het is een USB adapter voor wifi. Hij moet nog wel goed zijn, want mijn usb-stick doet het er prima in.. in beide trouwens. Heb aan de achterkant 1tje die het niet meer doet, en de rest zit vol dus had ik mijn anderre USB adapter aan de voorkant er in zitten. En daar kwam ik een keer per ongeluk tegenaan met mn been ofzoiets. Toen vloog de behuizing er af en verboog de stick, die het daardoor dus niet meer deed. Hij bleef er nmlk wel in zitten…

  Heb gister op aanraden van een vriend mijn register schoongemaakt met Ccleaner. Maar het heeft niet geholpen tot nu toe. Iemand een idee waar het aan ligt? Of meot ik mn hele computer opnieuw installeren?
 • Dat klinkt nogal fataal. Een manier om erachter te komen of de USB aan de voorzijde mogelijk kapot is, is om de Wifi adapter tijdelijk in een USB aansluiting aan de achterzijde te plaatsen. Weet je of je moederbord nog meer USB aansluitingen heeft die nog niet gebruikt worden. In dat geval zou je die aansluitingen mogelijk voor de voorzijde kunnen gaan gebruiken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.