Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

BSOD bij startup

4 antwoorden
  • Gisteren werkte mijn pc nog geheel naar behoren. vandaag probeer ik mijn pc op te starten, en krijg ik het BSOD. als ik probeer op te starten in: Safe mode -> BSOD command prompt only -> BSOD VGA mode -> BSOD Last know working config -> BSOD Ik heb mijn pc geopend, om te kijken of er mischien dingen los hingen, maar dat bleek niet het geval te zijn. ik krijg het BSOD wel precies op dezelfde plek elke keer. hij laad door tot het windows loading scherm (windows XP) en als de laad balk 1 keer rond gaat. crasht de pc naar het BSOD. het zal waarschijnlijk niet aan de videokaart liggen, aangezien die er net een week of wat in zit (is een leen videokaart van azerty, omdat mijn oude stuk ging) en de videokaart is ook door azerty gemonteerd, dus dat zal het niet zijn. ik doe nooit extreme dingen met mijn pc (overclocken of wat dan ook) de pc: MSI p45 neo fr3 mobo C2D 8400 @ 3ghz 2 Gb ram en een of andere radeon videokaart (iets met x1900 ofzo?) heeft iemand een idee wat het probleem kan veroorzaken? b.v.d.
  • start een op met een reepje geheugen .
  • voordat ik dat ga proberen, dit geeft mijn BSOD aan : UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME of UNMOUNTABLE_BOOT_MODULE in ieder geval iets in die richting. iemand dan een idee wat de fout kan zijn?
  • [quote:8cd57bf01c="ergonio"]voordat ik dat ga proberen, dit geeft mijn BSOD aan : UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME of UNMOUNTABLE_BOOT_MODULE in ieder geval iets in die richting. iemand dan een idee wat de fout kan zijn?[/quote:8cd57bf01c] dat dit . leesvoer . http://support.microsoft.com/kb/315403/nl

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.