Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Verschillende desktop sets combineren

Anoniem
computer_nerdo
4 antwoorden
 • Ik heb een Logitech Ultrax media desktop, waarbij ik heel erg tevreden ben over het toetsenbord maar niet over de muis.
  Nadeel van de muis voor mij is dat er geen oplaad station bij zit (en hij lust nogal een batterij'tje) en dat ik met regelmaat per ongeluk op de duim knoppen druk (pagina terug in de browser).

  Nu wil ik er dus een andere muis bij hebben met dockingstation en zat ik te denken aan deze set, waarbij ik dus mijn huidige toetsenbord op die receiver wil aansluiten.

  Is dat mogelijk?
 • Waarom koop je niet gewoon een losse muis als je het toetsenbord niet wilt gebruiken?

  De muizen bij die combinatie/sets zijn meestal van een stuk mindere kwaliteit dan de losse muizen die Logitech verkoopt.
 • Bedankt voor je reactie Torrentus,
  maar ik wil graag een set omdat ik het liefst maar 1 receiver op mijn bureau heb liggen, plus dat ik bang ben dat als ik een losse muis koop ik tegen het volgende probleem aan loop.

  De batterijen van mijn muis zijn al een tijdje op, dus ik gebruik nu mijn laptop muis, maar elke keer als ik mijn pc opstart moet ik die eerst loskoppelen en weer vastkoppelen aan mijn pc om er voor te zorgen dat hij herkent wordt :?
 • [quote:7841c905c8="computer_nerdo"]Bedankt voor je reactie Torrentus,
  maar ik wil graag een set omdat ik het liefst maar 1 receiver op mijn bureau heb liggen, plus dat ik bang ben dat als ik een losse muis koop ik tegen het volgende probleem aan loop.

  De batterijen van mijn muis zijn al een tijdje op, dus ik gebruik nu mijn laptop muis, maar elke keer als ik mijn pc opstart moet ik die eerst loskoppelen en weer vastkoppelen aan mijn pc om er voor te zorgen dat hij herkent wordt :?[/quote:7841c905c8]

  Dus je wilt, als ik het goed begrijp, ook je huidige toetsenbord 'wegdoen'? en dus én een nieuwe muis én een nieuw toetsenbord hebben? :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.