Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Graag hulp bij printer keuze

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Ik ben op zoek naar een printer en heb mijn keuze nu beperkt tot de volgende drie.Graag jullie mening,suggesties of ervaringen met deze 3.

  http://www.4launch.nl/shop/product/083706/-stylus-photo-px710w-3-in-1–lan–wlan/tweakers

  http://www.informatique.nl/885256/canon-pixma-mp640.html

  http://azerty.nl/producten/product_detail/888/202584/brother-mfc-490cw-multifunctioneel-fax-kopieerapparaat-printer-scanner-kleur-inktjet-kopi-ren-maximaal-22-ppm.html
 • [quote:e9b9d6b65c="Singer"]Ik ben op zoek naar een printer en heb mijn keuze nu beperkt tot de volgende drie.Graag jullie mening,suggesties of ervaringen met deze 3.

  http://www.4launch.nl/shop/product/083706/-stylus-photo-px710w-3-in-1–lan–wlan/tweakers

  http://www.informatique.nl/885256/canon-pixma-mp640.html

  http://azerty.nl/producten/product_detail/888/202584/brother-mfc-490cw-multifunctioneel-fax-kopieerapparaat-printer-scanner-kleur-inktjet-kopi-ren-maximaal-22-ppm.html[/quote:e9b9d6b65c]

  Heb persoonlijk veel ervaring gehad met hp printers. Vond ze echter altijd maar matig: Ze deden wat ze moesten doen, maar blonken nergens uit. Een foto printen ging prima, maar duurde 10 minuten etc.

  Daarom paar jaar geleden overgeschakeld op Epson. En ik ben echt razend enthousiast. Ik heb hier de PX810FW en hij is echt geweldig. Ik vraag me echt af hoe ze zó enorm veel functies in zo'n kleine ruimte krijgen. Hij print razendsnel als het moet, en er komen ook prachtige foto's uit. Daar komt de scanfunctie (met documententoevoer en OCR) nog bij, net als de mogelijkheid om DVD'tjes te bedrukken en dubbelzijdig te printen. Ook faxen kan, maar dat gebruik ik niet.

  Ik weet niet in hoeverre de 710w dat ook ondersteund, maar ik kan je dus zéker een Epson uit deze serie aanraden, en ik zou ook zeker de Epson uit de 3 opties kiezen.

  Met Canon heb ik hele slechte ervaringen. Bij veel vrienden gezien hoe die dingen in het begin nog wel oké werken, maar door de jaren heen heel snel hun efficiëntie en afdrukkwaliteit verliezen. Zou ik niet kiezen.

  Brother heb ik niet zo veel ervaring mee, maar op mij is het altijd overgekomen als een 'B-merk'. Maar daar kan ik verder niet veel over zeggen. Zullen anderen voor mij moeten doen.

  Hoop je geholpen te hebben zo :)
  Als je nog wat te vragen hebt hoor ik 't wel :)

  Torrentus
 • Ik heb na wat omzwervingen op het internet en met name een hele goede review op youtube de keuze ook op de Epson laten vallen.Ook deze versie heeft de mogelijkheid om op cd/dvd te printen.De print kwaliteit die hij liet zien was geweldig,zo ook de snelheid.Hij oogt ook fantastisch.4Launch heeft hem in de aanbieding voor 119 euro,dus die kan ik niet laten liggen.

  Dank voor de reactie.
 • [quote:4eee8c5425="Singer"]Ik heb na wat omzwervingen op het internet en met name een hele goede review op youtube de keuze ook op de Epson laten vallen.Ook deze versie heeft de mogelijkheid om op cd/dvd te printen.De print kwaliteit die hij liet zien was geweldig,zo ook de snelheid.Hij oogt ook fantastisch.4Launch heeft hem in de aanbieding voor 119 euro,dus die kan ik niet laten liggen.

  Dank voor de reactie.[/quote:4eee8c5425]

  Goede keuze! ;) Veel plezier ermee :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.