Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Draadloos toetsenbord met touchpad

5 antwoorden
  • Hey, Ik ben op zoek naar een goed draadloos toetsenbord voor mijn laptop. Het liefst met touchpad. Ik heb namelijk mijn laptop via een VGA kabeltje aan mijn LCD Tv gekoppeld. Ik kan eigenlijk niet echt een goede vinden. De meeste zijn ook wel wat duur namelijk. Heeft iemand van jullie hier enige ervaring mee of advies over? Laat het me weten! Vriendelijke groet!
  • De Logitech Dinovo kan 't :) Valt wel in de 'dure' categorie ;) Andes miss zoiets?: [url=http://www.hardware.info/nl-NL/productdb/bGpkbZiVmJbKYsg/viewproduct/Trust_Thinity_Wireless_Entertainment_Keyboard/]Trust[/url]
  • [quote:76af62ef5a="Torrentus"]De Logitech Dinovo kan 't :) Valt wel in de 'dure' categorie ;) Andes miss zoiets?: [url=http://www.hardware.info/nl-NL/productdb/bGpkbZiVmJbKYsg/viewproduct/Trust_Thinity_Wireless_Entertainment_Keyboard/]Trust[/url][/quote:76af62ef5a] Zo die ziet er inderdaad erg goed uit. De mini versie ervan is ook niet mis... Maar inderdaad toch prijzig vergeleken met een draadloos toetsenbord zonder touchpad. Wel echt jammer dat het zo veel scheelt van elkaar. Ik heb er wel echt een met touchpad nodig denk ik. Het lijkt me niet fijn om vanaf de bankt met toetsenbord en muis te zitten. Is beter als dat bij elkaar zit..
  • Hey gasten, als jullie een keuze zouden moeten maken tussen onderstaande links, welke zou het dan worden...? Bij voorbaat dank. http://www.bol.com/nl/p/computer/tru...889/index.html http://www.bol.com/nl/p/computer/tru...587/index.html http://www.alternate.nl/html/product...ical/-1072630/ http://www.cool-prices.nl/nl/product...hpad-us-616827 http://www.beslist.nl/computers/d000...etsenbord.html http://alatest.nl/reviews/toetsenbor...3-51784408,90/
  • Mischien is deze wat voor je? http://www.decomputerwinkel.nl/winkel/producten/view/wireless-mini-keyboard-met-touchpad Het merk Adesso heeft ook wat in het assortiment: http://www.adesso.com/en/home/keyboards.html En deze is mischien ook nog een optie: http://tweakers.net/pricewatch/170145/logitech-cordless-mediaboard-pro-(qwerty).html#tab:info Al jouw links lijken niet te werken.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.