Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Een heeele simpele printer gezocht

Anoniem
rob bogers
8 antwoorden
 • Ik ben op zoek naar een hele simpele kleine printer voor bij een laptop, zo mogelijk alleen maar zwart afdrukken, in elk geval zo weinig mogelijk inktcassettes, geen scan, kopieer of fax-functies, liefst draadloos, maar dat is niet echt nodig. Werkt bij voorkeur geheel automatisch vanuit het programma waaruit iets afgedrukt moet worden. Geen bedieningspaneel aan de printer dus. Bestaat zoiets eigenlijk nog wel? Ik krijg het idee dat er tegenwoordig allen nog maar all-in-ones verkocht worden met tig inktcassettes enz.enz. Graag advies!
 • Enkel zw/w én eenvoudig, én goedkoop: http://www.tones.be/shop_product.php?idx=107584
 • http://www.azerty.nl/10-882-87108/samsung-ml-1640-printer-z-.html
 • http://computershopper.com/shoptalk/printers/planon-s-printstik-ps910-portable-printer-is-tiny-but-has-limited-appeal
 • Minder cartridges is niet slechter dan meer. Meer zorgt er juist voor dat je minder inkt verspild (weggooit). (Geld uiteraard niet voor monochrone printers).

  Ik snap niet waarom je een monochrome laserprinter van 50 euro zou kopen als je een full colour inkjet hebt voor 37 euro.. :?

  http://www.azerty.nl/10-879-258986/canon-pixma-ip2700-printer-.html
 • Die prijs zegt niet zoveel. Als je de cartridges erbij rekent, is een inkjet veel duurder. Een setje kost ongeveer net zoveel als de printer. Als monochroom ok is, zou ik zonder meer de laser nemen.
 • [quote:16e5274a2e="gerben"]Die prijs zegt niet zoveel. Als je de cartridges erbij rekent, is een inkjet veel duurder. Een setje kost ongeveer net zoveel als de printer. Als monochroom ok is, zou ik zonder meer de laser nemen.[/quote:16e5274a2e]

  Dat is waar, al las ik laatst in de C!T dat de inktjetprinters juist kosten-efficiënter zijn dan laserprinters. Ging toen echter wel om high-end modellen. Weet niet of dat ook opgaat voor deze budget printers…
 • Wow! Heel erg bedankt voor de suggesties! En nog 2x de Samsung laser ook! Dat moet hem dus wel worden! Ik was op zoek naar een printer voor mijn schoonmoeder, en die moet vooral NIET ingewikkeld zijn. Ik heb zelf een Canon iP4200x (en vind die totaal niet ingewikkeld), maar ik weet zeker dat die voor haar al te lastig zou worden. Dit ziet er zeker voldoende simpel (en betaalbaar!) uit. Nogmaals: bedankt!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.