Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Laptop kopen in Australië

Anoniem
rgh
2 antwoorden
 • Hoi iedereen,


  Ik kreeg gisteren van een nicht van mij te horen dat ze gaat emigreren naar Australië in augustus en dat ze eigenlijk een laptop wil aanschaffen om die mee te nemen naar Australië. Waarop ik haar zei, ik denk dat het beter is als je die daar ter plaatse koopt in plaats van hier in verband met garanties bij problemen e.d. Hierop vroeg zij mij weer of ik een goede winkel in Australië kende. Waarop ik zei nee, in die wereld ben ik absoluut niet thuis.

  Nu een paar vragen van mijn kant zijn er hier mensen die ervaring hebben met het aanschaffen van een laptop/ computer in Australië?

  Weten jullie toevallig eventueel een betrouwbare keten in Australië als ze dat systeem daar tenminste ook kennen? Of een betrouwbare webwinkel in Australië?

  Als je hier in Nederland een laptop/ computer koopt een merk pc zoals Dell/ HP/ Compaq/ Acer heb je dan ook garantie in Australië of is dit land gebonden? En welk merk zouden jullie adviseren om aan te schaffen eventueel voor wat betreft garantie afwikkeling in Australië bij eventuele problemen.

  Ik moet zeggen dat ik eerlijk gezegd vergeten ben te vragen waar ze wil gaan zitten in Australië.

  Alvast bedankt voor de genomen moeite.
 • Ik zou gewoon een laptop bij DELL in Australie kopen:

  http://www.dell.com.au/

  Heb je inderdaad geen probleem met garantie als er iets aan de hand is.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.