Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

geïntegreerde webcam richten

Anoniem
perrush
2 antwoorden
 • Haai,

  ik heb voor de kinderen een packard bell one two L gekocht. Deze heeft ook een geïntegreerd webcam welke zij gebruiken tijdens hun MSN chat-sessies (waarvoor dient dat ding anders :roll: )

  Nu heb ik een probleem met die webcam. Omdat de kinderen nogal klein zijn maakt hij een beeld boven hun hoofd. Ze staan dus niet op de 'film' 8) Ik heb de instellingen van de webcam wel gevonden. Er staan zelfs tilt en pan parameters bij waarvan ik denk dat deze dienen om de camera te richten.

  Maar deze instellingen blijken geen invloed te hebben op de positie van het beeld. Dus ik begin me af te vragen of je een geïntegreerde webcam wel kan richten ???
 • Een webcam kan maar heel zelden tilten/pannen. Dat kan alleen digitaal.. (Inzoomen op een stukje beeld en dan 'faken' alsof je pant door te verschuiven naar een ander stukje van het geheel).

  Het geheel is alleen bij enorm dure webcams te bewegen. Zeker niet in een geïntegreerd model. Bij laptops kan je dan nog het scherm waar de camera in zit bewegen, dat zal bij zo'n All-in-one waarschijnlijk niet gaan…

  Enige oplossing naar mijn inziens is dus om de kids een paar kussens ter verhoging te geven :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.