Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Software vanaf externeHD opstarten --> EDIT: Nieuwe vraag

Anoniem
Mauritsvdb
5 antwoorden
  • Hallo,

    [b:474d4cc422]
  • De meeste software (en Office zéker) voegt tijdens de installatie registersleutels toe aan het register van Windows. Daarnaast worden er diverse bestanden (dll's, ini-files etc.) in de diverse directories geplaatst. Zonder deze registersleutels en bestanden zal het programma niet (goed) werken. Eenvoudige spelletjes die je zonder installatieprocedure kunt gebruiken zullen wel werken.
  • tenzij het gaat om applicaties die als "portable" zijn gekenmerkt zal dat niet gaan….
  • [quote:9be5876df8="Hans60"]De meeste software (en Office zéker) voegt tijdens de installatie registersleutels toe aan het register van Windows. Daarnaast worden er diverse bestanden (dll's, ini-files etc.) in de diverse directories geplaatst. Zonder deze registersleutels en bestanden zal het programma niet (goed) werken. Eenvoudige spelletjes die je zonder installatieprocedure kunt gebruiken zullen wel werken.[/quote:9be5876df8]

    Ik bedoel dan games als Call of duty en GTA. Dus ook als ik het gewoon op mn HD installeer, zal het niet werken?
  • Het zal alleen werken op de pc waaraan de HD aangesloten was tijdens het installeren, in die Windowsinstallatie zullen de sleutels en bestanden ingevoerd worden, niet in die op een andere PC.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.