Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Game PC?

Anoniem
Obi-wan-kenobi
6 antwoorden
 • Ik weet niet of dit de juiste plek voordit onderwerp is. Maar dit was de meest logische plek die ik kon vinden :P .

  Mijn oude computer is zeker aan vervanging toe. Ik heb een kant-en-klare computer gevonden voor een goeie prijs. Maar kan ik dit ook als een computer voor spelletjes zoals GTA IV and Just Cause 2 gebruiken??
  http://tvdlcomputers.nl/product/TVDL_INTEL4_Intel_Core_i5_650_1000GB_4GB/371.html

  Of weten jullie mischien een betere computer voor een prijs onder de ¤800??

  Of is het toch slimmer om zelf een pc samen te stellen op alternate.nl??


  Een spel die zeker goed op mijn nieuwe computer met draaien is Test Drive Unlimited 2.
  http://www.testdriveunlimited2.com/faq (<<onderaan de pagina)
 • Die pc die je hebt gevonden is een aardige pc maar de GT240 is niet echt een goede game kaart. Ik heb voor je bij Alternate een pc samen gesteld onder de ¤800.

  Alternate

  De kast kun je eventueel zelf nog aanpassen heb maar een willekeurig kast gepakt omdat smaken verschillen. Bij deze configuratie zit ook Windows 7 Home Premium 64-bit bij. Deze kun je eventueel ook vervangen door Windows 7 Ultimate of net wat jij wil.

  Deze pc is waarschijnlijk zo'n 2x zo snel als die je hebt gezien aangezien een Intel Core I5 650 een bovengemiddelde dual-core processor is maar voor echt multitasken (lees: gamen, internet, muziek) is deze processor niet geschikt. Ook de videokaart is een verouderde kaart, niet dat de 5750 nou zo'n geweldige gamekaart is maar dan moet er waarschijnlijk wat meer geld bij. Verder hou je met een zelf samengesteld systeem meer uitbreid opties open, zeker met een AM3 moederbord aangezien AMD niet zoveel nieuwe sockets verzint als bijvoorbeeld Intel.
 • Bedankt voor de reactie. :D
  Ik zit zelf een beetje een computer te samenstellen. Maar ik begrijp een paar dingen niet.
  Er staat iets wat ik kan kopen wat ze een "controller" noemen. Dit wordt automatisch groen als ik iets anders als eerst selecteer.

  Zijn de assemblage kosten een paar honderd euro?!
  Is het mogelijk om zo'n computer zelf in elkaar te knutselen als je er een beetje verstand van hebt?

  Ik vroeg me ook af. Wat is een goeie processor. Die heel geschikt is voor zware spellen en die niet al te duur is.
 • Controllers zijn PCI kaartje of PCIPC kaartjes om bijvoorbeeld extra usb poorten of SATA aansluitingen te hebben. Waarschijnlijk heb je die niet nodig.

  Niets is natuurlijk onmogelijk maar een pc zelf in elkaar zetten vanaf 0 kan nog wel is vies tegen vallen en zou ik niet aan beginnen, zeker niet als je er niet behoorlijk wat verstand van hebt. Een goede processor is om te gamen is al een AMD Phenom X4 945. Om te gamen is de videokaart meestal de bottleneck. Wil je echt vee frames halen in een game kun je beter voor een HD 5850 of 5870 gaan. Maar haar zit ook een behoorlijk prijskaartje aan. Ook kun je 2 HD 5750 overwegen (Crossfire) wat in theorie dubbel zoveel video prestaties betekend.

  Ik heb voor je bij 4Launch bijna exact dezelfde pc samen gesteld met assemblage kom je dan op ¤745,00. Aangezien Eindhoven niet echt in de buurt ligt voor je is verzenden een optie. Als je dan via Ideal betaald betaal je ¤3,50 voor het verzenden. Geen geld als je het mij vraagt.

  Hier een link naar de configuratie bij 4Launch. Bijkomstig voordeel is ook nog dat je 2 jaar garantie krijgt op de assemblage wat inhoud dat als de pc binnen 2 jaar kapot gaat, je niet hoeft druk te maken wat er nu kapot is maar de hele pc naar hun kun sturen en hun het oplossen. Onderdelen waar 3 jaar garantie op zit moeten na de 2 jaar garantie los opgestuurd worden.

  Ik heb aangenomen dat Windows 7 installeren zelf wel lukt? Mocht lukken doet 4Launch het voor je voor ¤29,00.

  Mocht je zelf nog aan de gang willen gaan met overklokken of echt lange tijd gaan gamen is het het overwegen waard om voor ¤39,50 een andere processor koeling te kopen (lagere temperaturen, minder geluid) namelijk de Scythe Mugen 2.
 • Ok.

  Zal ik hier een MSI Videokaart PCI-e Radeon HD5770 HAWK 1GB
  bij kopen of een

  MSI Videokaart PCI-e Radeon HD5830 .

  En wat zijn de verzend tijden?? bij 4launch
 • Dat is afhankelijk van hoelang het duurt voordat hun de producten binnen hebben. Zodra ze binnen zijn word de computer geassembleerd. Mijn pc was toen in 5 dagen binnen. Je moet even kijken wat voor kleur vierkantje er achter het product staat. Groen betekend binnen 1-5 werkdagen.

  Qua prestaties zou ik zelf overigens gaan voor de HD5770 en niet voor de HD5830.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.