Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Printer aansluiten

Anoniem
jbedijn
7 antwoorden
 • Ik heb thuis een desktop en 2 laptops. De desktop met Vista home premium, 1 laptop ook met Vista en de andere met Windows 7. De desktop is met een netwerkkabel en de 2 laptops zijn draadloos op een linksys router aangesloten. Een canon mp520 printer is op de desktop aangesloten (usb). Omdat ik weinig print heb ik weer problemen met de spuitopeningen, zoals in het verleden ook al met een epson printer. Omdat ik begrepen heb dat bij een hp printer deze spuitopeningen in de cartridge zitten overweeg ik deze aan te schaffen en dan draadloos om ook via de laptops te kunnen printen.
  Weet iemand of dit in deze situatie goed mogelijk is omdat de desktop bedraad op de router is aangesloten?
  Kan iemand misschien ook adviseren welke printer van hp geschikt zou kunnen zijn gezien het aansluiten en niet veel printen?
  Bij voorbaat dank voor reacties.
  Jan B
 • dat draadloze printen gaat altijd via de router, dus bedraad of onbedraad aangesloten maakt niet uit.
 • Bijgaand een lijstje met printers van HP met draadloze mogelijkheden:
  Tweakers

  Inderdaad draadloze aansluiting loopt via je router. Als je alleen zwart wil printen kan je ook nog overwegen om een Laserprinter te nemen.
 • Als je nu wilt printen , kan dat toch ook vanaf de laptops?
  Er is dan 1 voorwaarde, je desktop moet aanstaan.
  Gewoon printer delen en op laptops laten zoeken naar netwerkprinter en zo nodig op lappies de driver installen.
  Dan kun je ook gewoon 1 maal per maand even de koppen reinigen zodat je printer langer meegaat.
  Ik vind HP goud rekenen voor de inkt, calculeer dat ik.
  suc6 Anjo
 • Ik heb ook gewoon een oude printer (HP 950C) die ik aan mijn desktop hang. Als ik via mijn laptop wil printen zet ik even de desktop aan. Cartridges koop ik nooit origineel, koop al jaren alternatieve inkt die bevalt mij prima. Laatst weer een cartridge zwart gekocht voor 7,50 met prima inkt.
 • http://www.123inkt.nl/ :)
 • [quote:560d9f67af="The Dragon"]http://www.123inkt.nl/ :)[/quote:560d9f67af]

  Die vind ik nog best duur (voor mijn printer dan HP950C) 13.50 voor een zwarte + 4.95 verzenden. Ik kocht regelmatig bij Opus.nl, kost daar 9 Euro + 4.95 verzenden en de laaste die ik besteld heb was hier: http://www.samenkopen.net/action/639739 was 7.50 +6.50 verzenden
  Kwaliteit van de cardridges is prima. Heb er daar een paar van besteld. En met de kleuren scheelde het nog meer. Inhoud is allemaal redelijk het zelfde.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.