Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

HP DV3-2350 ed power probleem

Anoniem
Keez
5 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  Mijn HP DV3-2350 ed van feb 2010 heeft sinds enkele weken een probleem. Als de laptop niet aan de lader hangt floept ie vaak zomaar ineens uit. Intussen heb ik ontdekt dat het power status icoontje als de laptop op de accu draait de melding geeft "Aan netstroom, accu laadt niet op". Er klopt dan dus iets niet, want de lader zit er dan niet aan. In die gevallen gaat de laptop na een korte tijd ineens plat.
  Ik heb HP al om hulp gevraagd, en een BIOS upgrade uitgevoerd, zonder resultaat. Ik zou nu mijn laders moeten laten doormeten (lijkt me vreemd) of de laptop inzenden voor reparatie :roll:
  Iemand een idee? Bij voorbaat :) dank!!
 • HP DV3-2350 ed van feb 2010
  dus garantie .
  maar de winkel met dat ding
 • Humpf ja, ik kan m inzenden… maar ik heb m elke dag keihard nodig, en wordt niet vrolijk bij de gedachte dat ik straks alles opnieuw moet installeren en instellen, dus als er een andere oplossing is… (accu defect? BIOS? OS?) … blijf hopen op de gouden tip!
 • [quote:5cc59efc7c="Keez"]Mijn HP DV3-2350 ed van feb 2010 heeft sinds enkele weken een probleem. Als de laptop niet aan de lader hangt floept ie vaak zomaar ineens uit. Intussen heb ik ontdekt dat het power status icoontje als de laptop op de accu draait de melding geeft "Aan netstroom, accu laadt niet op". [/quote:5cc59efc7c] Bedoel je daarmee de batterij status die HP' "Battery Check" toont? En had je op de site van HP alle info over Batterijen en stroom gecheckt? Pas als je voldoende info hebt verzameld, neem je contact op met je laptop leverancier. Omdat je het over inzenden hebt, neem ik aan dat je 'm online had aangeschaft. Had je daarover al op gecheckt over garantie, op de webshop van je laptop?


  Als voorbeeld op de laptop uit mijn onderschrift wordt in Windows 7 Home Premium in het systray de Lenovo batterij status getoond. Met de voedingsapparaat erop toont deze als ik er met de muis op het batterij status icoon wijs "Fully charged 100%." Als ik dan de stekker van het voedingsapparaat uit het stopcontact haal, toont die batterij status icoon de geschatte batterij duur.
 • Bedankt voor je antwoord. Ik heb intussen een paar dingen geprobeerd die HP op haar website aangeeft. Kalibreren is daar één van, maar bij de gevolgde methode moet ik de lader eruit halen en dan … afijn u snap …

  Ik bedoelde in bovenstaand bericht idd de batterij status die HP' "Battery Check" toont en heb op de site van HP alle info over Batterijen en stroom gecheckt. Heb de batterij check van de HP Support Assistant gedraaid en de accu zou goed moeten zijn.

  De manier waarop de laptop uitfloept doet denken aan wat je krijg als je de laptop gebruikt zonder accu erin en je trekt ineens de laadstekker eruit. Dus…?

  Heb de laptop niet online aangeschaft. Heb ongetwijfeld garantie maar als het kan worden opgelost zonder de laptop een tijd kwijt te zijn en wellicht alles opnieuw te moeten installeren is me dat wel wat waard. :o

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.