Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

PC doet het niet meer

3 antwoorden
  • Hallo lezers, ik heb hier een pc die het niet doet zoals ik het zou willen. ik heb weinig ervaring op dit gebied. het gaat om een systeem met xp het volgende heeft zich voor gedaan: ik was een spelletje aan het spelen en toen viel mijn beeld in eens weg. helemaal zwart. na opnieuw opstarten waren de problemen nog niet weg. ik heb nu allemaal spikkels in mijn beeld. niet in de BIOS maar wel bij het starten van windows. ik heb windows toen geprobeert opnieuw te instaleren zoals ik dat al eens eerder heb gedaan. echter nadat hij zegt klaar te zijn met installeren blijf hij maar opstarten. nu heb ik net tijdens het opstarten F8 gebruikt en gekozen voor de functie windows starten en uitschakelen bij systeemfout. dat is de vierde of vijfde van onder. toen kreeg ik het volgende: een blauw scherm met witte letters er is een probleem gevonden. windows is afgesloten om schade te voorkomen. als het de eerste keer is dat u dit scherm met stopfout ziet, moet u de pc opnieuw opstarten als het scherm nogmaals wordt weergegeven kunt u het beste de volgende stappen uitvoeren. controleer of er voldoende schijfruimte is. schakel het stuurprogramma uit, wanneer dit in het stop bericht is opgegeven, of raad pleeg de fabrikant van de bijgewerkte versie. vervang zo nodig de beeldschermadapter. raadpleeg de hardwareleverancier voor een eventuele bios-update. schakel bios-geheugenopties zoals cachine of shadowing uit. als u de veilige modus wilt gebruiken om onderdelen te verwijderen of uit te schakelen en start de computer opnieuw op. druk vervolgens F8 om geavanceerde startopties te kiezen en selecteer veilige modus. technische informatie ***stop: 0X0000008E (0Xc0000005, 0XBFA7cc54, 0XF6CE9BA8, 0X00000000) ***nv4_disp.dll -address BFA7cc54 base at BF9D4000, date stamp 453bdc7a bezig met het starten van de fysieke geheugen dump de fysieke geheugendump is voltooid. hopenlijk weet iemand hier raad mee en kan mij hopenlijk verder helpen vriendelijke groeten
  • niet in dos wel in windows . videokaart is langzaam aan het dood gaan . probeer eens de nieuwste drivers er op te zetten .
  • En een ‘schone’ installatie is dat een optie? Zie: http://www.computerfeeling.nl/pages/installwinXP.asp success & groet.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.