Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

HP PSC 2110 software

3 antwoorden
  • Mijn PSC 2110 all-in-one printer had steeds vaker problemen met uitprinten. Het signaal leek niet goed door te komen, dus ik besloot de software maar weer eens opnieuw te installeren. Dus software van de HP-site gedownload. Bij het installeren verscheen de vraag oude software verwijderen/overschrijven? JA. Resultaat: Nieuwe software doet niks/wordt niet uitgepakt en de printer is niet meer bekend op de PC. Dan maar opnieuw de oorspronkelijke disc erbij pakken. Die geeft na ruim een minuut draaien: error Is dit een actie van HP om te ertoe aan te zetten om maar een nieuwe printer te kopen? Wanneer ik dit bericht naar HP wil mailen, is er nergens een mailadres te vinden en kom ik steeds op pagina's terecht waar ik een nieuwe printer kan kopen/bestellen. Niet echt gebruikersvriendelijk. Zijn er meer met deze/sortgelijke ervaring?
  • je moet ook eerst de drivers er op zetten . dan pas de printer aansluiten . en als je win7 gebruikt . daar zitten de drivers al in
  • inderdaad, maar het verwijderen van oude software komt eerst, en gaat niet van een leien dakje bij hp. printerkabel losnemen dus via configuratiescherm/software alles weghalen van hp. pc herstarten ccleaner de boel laten opruimen herstarten en dan wat bsa aangeeft uitvoeren.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.