Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Portable oplader

Anoniem
stee0036
5 antwoorden
 • Wellicht niet helemaal het juiste forum om deze vraag te stellen, maar ik kon zo snel even niets anders vinden en ik neem aan dat jullie dit antwoord ook wel weten.

  Ze zeggen dat stomme vragen niet bestaan (nou, dan heb ik nieuws, stomme vragen bestaan zeker wel, kijk maar hieronder), het volgende:
  Ik heb sinds kort een smartphone (HTC Desire HD, heerlijk speeltje) die werkelijk waar alles kan, behalve langer dan 1 dag meegaan (accu). En al helemaal als ik hem intensief gebruik (tsja, daar is ie toch voor) gaat ie nog niet eens een dag mee. Conclusie; sta ik ergens in het land zonder navigatie, moet ik perse een mailtje checken omdat daar de contactgegevens staan of kan ik niet verder werken aan school/werk.
  Nu zou ik een andere telefoon kunnen kiezen, maar dat is geen optie.

  Ik heb op internet gezocht naar portable opladers, maar ik heb echt de ballen verstand van techniek/elektriciteit. Wat is nu (van de onderstaande voorbeelden) de beste/krachtigste? Dus waar ik het meest (in de zin van elektriciteit) aan heb? Waar moet ik op letten?
  - Powermonkey, http://www.bol.com/nl/p/elektronica/powermonkey-v2/9000000007161072/index.html#product_description
  - Powerchimp, http://www.bol.com/nl/p/elektronica/powerchimp/9000000007161062/index.html#product_description
  - Philips Power2go, http://www.bol.com/nl/p/elektronica/philips-power2go-sce4420-10-portable-lader/9000000005992651/index.html?Referrer=TDRa52f541171d142b2bf365b45e3ea9ce01621586#product_description

  Voor de volledigheid hier de specs van mijn telefoon:
  Batterij type: Oplaadbare Lithium-ion batterij
  Capaciteit: 1230 mAh
  (http://www.htc.com/nl/product/desirehd/specification.html)
 • Je kunt toch gewoon de bijgelecerde lader meenemen?
  Verder heb ik in de auto een universele plug in mn aansteker met daarin een USBkabeltje met de passende aansluiting in mijn HTC TuochPRO 2.
  Ik zit dus nooit met lege batterij
 • Klopt allemaal wat je zegt, ik neem standaard ook oplader mee en heb ook een autoplug, maar ik ben doorgaans héél erg mobiel en reis dagelijks half NL door, ook met de trein en daar heb ik natuurlijk geen 220 tot mijn beschikking…

  Thanks voor het meedenken :)
 • En een tweede orginele batterij? Is dat een optie?
 • Ik heb zelf niet zo'n verstand van oplader specs, maar blijkbaar heeft HTC een nieuw soort oplader ontwikkelt die HTC telefoons sneller oplaad dan normaal. Die nieuwe 3D smartphone van HTC zou deze standaard bijgeleverd krijgen, miss dat je daar meer info kan vinden…?

  succes ermee ;)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.