Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

draadloze webcam problemen

larsje30
4 antwoorden
  • Hallo ik had een vraagje. Ik heb onlangs een draadloze webcam gekocht de usb ontvanger die erbij zit is het type:ES-601WS. Nu zat er in de verpakking ook het programma multiview. Ik heb dit alles geinstalleerd en dit werkt allemaal goed, krijg ook beeld en geluid. Bij het programma multiview zit wel motion detection, maar niet de mogelijkheid om bepaalde gebieden uit te schakelen binnen de motion detection. Ik heb dan ook active webcam gekocht wat deze functie wel heeft. Nu heb ik echter het probleem dat active webcam mijn camera wel herkend, maar dat ik alleen een beeld krijg met zwart met witte ruis. Mijn vraag is of iemand mij hiermee zou kunnen helpen zodat ik wel active webcam kan gaan gebruiken. De drivers zijn trouwens de syntek stk1160 drivers (maar als ik in het mapje drivers kijk dat ik erbij gekregen heb dan staat er syntek stk1150 drivers). Weet niet of iemand anders hier toevallig ook deze webcam/usb ontvanger heeft die mij kan helpen. Ik hoop het want ik wil het graag werkend krijgen.

    alvast bedankt.

    groetjes

    Larsje
  • pc al even uitgezet en opnieuw gestart?

    kijk eens hier voor nieuwe drivers.
    http://www.estcctv.com/index.php?option=com_content&view=article&id=215&Itemid=107
  • Ja ik heb mijn pc al meerdere malen in en uitgeschakeld. ook die drivers uit de link heb ik al geinstalleerd. Het probleem is dat ik met het programma dat erbij zat (multiview) wel beeld krijg. Start ik echter active webcam of een ander webcam programaatje op dan krijg ik wel beeld, maar dit is gewoon zwart met witte balken
    uis. Ik heb er een screenshot van maar weet niet hoe ik dit in dit forum kan plaatsen. Ik heb er nu al de hele dag aan zitten klooien om het werkend te krijgen, maar het lukt me gewoon echt niet. Hulp zou door mij echt super gewaardeerd worden. Hoop dat iemand me kan helpen!!.

    gr.

    Larsje
  • probeer eens het volgende.
    verbreek de verbinding met de camera

    (weet niet welke windows je hebt, dus even zelf ook nadenken)
    ga start-configuratiescherm-(xp: software)(andere: programmaas oid)
    deïnstalleer de oorspronkelijke software
    [als nodig is de pc opnieuw te starten: doen!]
    deïnstalleer de andere software
    herstart de pc
    haal ccleaner http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    installeer en laat ccleaner in elk geval je register opschonen.
    herstart de pc, en installeer nu de drivers en dan gewenste software

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.