Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

pc boot te traag

6 antwoorden
  • Hallo, ik heb een tijdje terug een nieuwe pc gekocht (in onderdelen) en deze start naar mijn mening te traag op de inhoud van het systeem is: Moederbord: Gigabyte GA-X58A-UD3R Processor: Intel Core i7 920 Videokaart: Sapphire HD5770 1GB GDDR5 PCIE Intern Geheugen: Kingston ValueRAM KVR1333D3N9K3/6G Hardeschijven: 3 X Samsung Spinpoint F3 HD103SJ, 1TB het opstarten van aanzetten tot windows 7 inlog scherm is +-1,5 min het opstarten van bios tot booten windows 7 is +- 1 min heeft iemand een idee om dit sneller te maken? alvast bedankt.
  • chipset drivers en graka drivers er wel op gezet
  • ja volgens mij gewoon allemaal geinstalleerd. misschien met nieuwe windows installatie verloren gegaan. zal vanmiddag wel ff proberen
  • opstarttijd wordt natuurlijk ook beïnvloed door wat er allemaal mee opstart....
  • dat zou kunnen... heb er 4 hdd's in zitten 2 dvdrom's en dat zal het zo ongeveer wel zijn... alle chipset drivers zijn ook geinstalleerd. en heb er nieuwe bios op gezet... kan ik ook iets instellen dat hij niet elke keer zoekt naar alle apparaten? als er 1x alles geladen is zou hij het toch kunnen onthouden?? of is het niet zo simpel? hij kijkt ook elke keer voor het opstarten kan ik op shift of ctrl + F4 drukken voor iets kan dat ook uit?
  • als je alles in het bios heb ingesteld . dan moet je met F10 het bios saven .

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.