Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

vastlopen

Anoniem
None
5 antwoorden
 • sins kort heb ik een nieuwe computer ,

  hij doet het goed alleen heb ik een probleem.

  hij loopt soms vast zomaar ineens en dan gebruik ik hem en dan doen de programma's het niet , alle programma's niet internet games gwn niks .

  het is vrij irritant maar ik dacht eerst van laat maar zal maar 1x gebeuren maar helaas het komt alsmaar vaker voor….

  ook bij het opstarten kan ik niks gebruiken en duurt het +/- een half uur voordat ik me pc kan gebruiken en dan alsnog doet die het in het begin niet normaal en moet ik ongeveer 5-15 min met een slome , naja vastlopende pc werken wat vrij irritant is.  is dit ernstig is mijn vraag en is het misschien op te lossen ?

  M.V.G

  v  toevoeging ik krijg het plotseling en dan zit ik bv youtube te kijken hyves te surfen en dat soort dingen had het een paar seconde geleden weer gewoon je bent 30 machteloos het loopt in 1x vast.
 • Ten eerste: je topic heeft geen snars te maken met feedback, dus hier zul je weinig zinnige reacties krijgen.

  Ten tweede: je geeft eigenlijk geen enkele info over je configuratie en wat je precies doet wanneer het probleem optreedt, dus op basis daarvan zul je ook weinig zinnige reacties krijgen.

  Ten derde: Iedereen wil een snel antwoord, en anderen hebben net zoveel recht op aandacht. Sterker nog: de meesten geven liever hulp aan mensen die andere gebruikers ook respecteren dan aan mensen die schreeuwen om aandacht.
 • [quote:1752d95176="Ger"]Ten eerste: je topic heeft geen snars te maken met feedback, dus hier zul je weinig zinnige reacties krijgen.

  Ten tweede: je geeft eigenlijk geen enkele info over je configuratie en wat je precies doet wanneer het probleem optreedt, dus op basis daarvan zul je ook weinig zinnige reacties krijgen.

  Ten derde: Iedereen wil een snel antwoord, en anderen hebben net zoveel recht op aandacht. Sterker nog: de meesten geven liever hulp aan mensen die andere gebruikers ook respecteren dan aan mensen die schreeuwen om aandacht.[/quote:1752d95176]

  sorry dan maar ik heb geen flauw idee waar dit anders moet kwa forum ,sorry dat ik misschien onprofessioneel over kom maar ja fouten worden gemaakt alleen zie ik hier niet de fout want als je er weinig/geen verstand van hebt…
 • Maar goed, je zal nu dus wel wat meer informatie moeten geven over je pc, want zo wordt het vrij lastig.
 • sins kort heb ik een nieuwe computer
  dus naar de winkel met dat ding .
  garantie

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.