Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

dvd brander

Anoniem
None
3 antwoorden
 • Wie kan en wil mij helpen met het volgende probleem. Vorig jaar heb ik mbv "drivermax" mijn stuurprogramma's laten updaten. Alles bleef naar behoren werken. Doordat enige tijd geleden de sony dvd-rom ddu 1612 en de dvd brander,pioneer dvr 106db, minder goed functioneerden(ze speelden niet meer automatisch af en wat later kon ik ook niet meer via deze computer ze openen) en er met andere programma's het niet optimaal liep besloot ik een "schone installatie"te plegen. Dat is allemaal goed verlopen maar de rom en de brander doen het niet meer. Ze draaien wel rond en laten ook een "disc"zien die knippert maar na enige tijd houdt het op en dan niets meer.(Ik heb de instellingen automatisch afspelen weer ingesteld)
  Het geheel draait op windows xp sp3 en is een medion pc 8080. In het bios staan beide spelers op de secundaire ide als master en slave. Bij apparatenbeheer staan geen vraag/uitroeptekens of rode kruisen en als ik op eigenschappen klik dan staat bij beiden "dit apparaat werkt correct"
  Als ik stuurprogramma's bijwerken inschakel dan vindt hij geen betere software. Ook niet als ik aangeef bij C:\windows/system32/drivers te gaan kijken.
  Alvast bedankt voor het meedenken en ik hoop dat iemand een "werkbare" suggestie heeft.
  Vriendelijke groet, Peter
 • Het komt dus vaker voor met een Medion PC:

  http://forum.computeridee.nl/archive/index.php/t-34285.html

  http://www.diskidee.be/2009/11/26/aldi-pc-met-cpu-van-de-nieuwste-generatie/9120/comment-page-8/

  Zie ook deze:

  http://tweakers.net/meuktracker/22651/drivermax-55.html :o

  Wat je ook nog kan proberen is ,de stuurprogramma"s verwijderen ( apparaatbeheer),opnieuw opstarten en kijken of windows zelf de juiste stuurprogramma"s vindt.
 • Bedankt Dragon, ik kan weer even vooruit. Zal laten weten als er (geen) resultaat is geboekt.
  Peter

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.