Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Letter S doet het niet op Acer Aspire One

Anoniem
perloc
9 antwoorden
 • Op mijn netbook Acer Aspire One D250-0BW, dat ik sinds de aankoop in 2009 nog maar weinig heb gebruikt, weigert de letter-S-toets sinds kort geheel en al.
  Eenmaal lukte het mijn vrouw na met een tandenborstel wat te rommelen rond de toets, hem weer even te laten werken, maar nu is het weer ''pet''. Wat kan ik doen?
 • [quote:8f04eb0676="s.littel"]Op mijn netbook Acer Aspire One D250-0BW, dat ik sinds de aankoop in 2009 nog maar weinig heb gebruikt, weigert de letter-S-toets sinds kort geheel en al.
  Eenmaal lukte het mijn vrouw na met een tandenborstel wat te rommelen rond de toets, hem weer even te laten werken, maar nu is het weer ''pet''. Wat kan ik doen?[/quote:8f04eb0676]Misschien heb je nog enige garantie op de laptop?
 • Wat je in elk geval niet wil doen, is de toets lospeuteren. Dat heb ik ooit gedaan bij een Acer Aspire One, om een kruimel te verwijderen.

  Los kreeg ik 'm uiteindelijk wel, maar niet meer vast. Zit namelijk vast met een ingewikkeld systeem van haakjes. :(
 • Probeer eens met een spuitbus (lucht) onder de toets alles eens goed door te blazen.
  Een toetsenbord is namelijk een verzamelaar van je-kan-het-je-allemaal-niet-voorstellen.
 • [i:9c684d7fe9]Ik heb het met deze laptop(Acer Travelmate 290E) zo nu en dan ook maar na een paar keer drukken doen de toetsen het dan zomaar weer.Deze laptop is ongeveer 6 jaar oud en veel gebruikt dus die kun je eigenlijk niets verwijten hé. Ik heb er een paar lettertoetsen afgehaald en ik heb ze er ook weer op gekregen maar dat is een heidens karwei Onder de toetsen zit een klein rubbertje en die verschuift wel eens zodat je de eigenlijke toets niet meer bediend. Mijn nieuwe Acer Asprire heeft het zelfde euvel maar daar zit nog garantie op dus die heb ik opgestuurd. [/i:9c684d7fe9]
 • [quote:55e728af73="pjotr123"]Wat je in elk geval niet wil doen, is de toets lospeuteren. Dat heb ik ooit gedaan bij een Acer Aspire One, om een kruimel te verwijderen.

  Los kreeg ik 'm uiteindelijk wel, maar niet meer vast. Zit namelijk vast met een ingewikkeld systeem van haakjes. :([/quote:55e728af73]

  Dank voor de tip. Ik zal er niet aan peuteren.
  De garantie is helaas inmiddels een half jaar verlopen…..
  Morgen dan maar even naar de Mediamarkt (waar ik het apparaat kocht) om daar de kwestie voor te leggen.
 • [quote:dd34789568="The Dragon"][quote:dd34789568="s.littel"]Op mijn netbook Acer Aspire One D250-0BW, dat ik sinds de aankoop in 2009 nog maar weinig heb gebruikt, weigert de letter-S-toets sinds kort geheel en al.
  Eenmaal lukte het mijn vrouw na met een tandenborstel wat te rommelen rond de toets, hem weer even te laten werken, maar nu is het weer ''pet''. Wat kan ik doen?[/quote:dd34789568]

  Misschien heb je nog enige garantie op de laptop?[/quote:dd34789568]

  Nee, helaas niet, tenzij Mediamarkt coulant wil zijn? Je weet maar nooit?
 • [quote:fe045cf70f="Passer"]Probeer eens met een spuitbus (lucht) onder de toets alles eens goed door te blazen.
  Een toetsenbord is namelijk een verzamelaar van je-kan-het-je-allemaal-niet-voorstellen.[/quote:fe045cf70f]

  Ik ga het morgen eerst proberen, voor ik naar de leverancier terugga.
 • [quote:60431a5cb8="pang"][i:60431a5cb8]Ik heb het met deze laptop(Acer Travelmate 290E) zo nu en dan ook maar na een paar keer drukken doen de toetsen het dan zomaar weer.Deze laptop is ongeveer 6 jaar oud en veel gebruikt dus die kun je eigenlijk niets verwijten hé. Ik heb er een paar lettertoetsen afgehaald en ik heb ze er ook weer op gekregen maar dat is een heidens karwei Onder de toetsen zit een klein rubbertje en die verschuift wel eens zodat je de eigenlijke toets niet meer bediend. Mijn nieuwe Acer Asprire heeft het zelfde euvel maar daar zit nog garantie op dus die heb ik opgestuurd. [/i:60431a5cb8][/quote:60431a5cb8]

  Het is dus een echt Acer-probleem? Had ik dat geweten…..
  Toch probeer ik het heidense karwei nog maar niet.
  Eerst even terug naar de leverancier, misschien hebben zij een ei van Columbus.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.