Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Printer delen

Anoniem
None
9 antwoorden
 • Ik wil een printer delen, maar niet via het netwerk. Kan dit door bijvoorbeeld een apart kaste aan te schaffen waar je de 2 pc's op aansluit en de printer?
 • wat voor een kast, zet hem er even onder met een link!
  ik deel ook mijn printer maar doe dit gwn met een draadloze verbinding, anders moet je even kijken of er zendmast tekentje op je printer staat, dan gaat dat wel lukken.

  succes
 • waarom niet in het netwerk?
  Dat is de makkelijkste manier om de printer te delen.
  Als je niet wilt dat alle pc's toegang krijgen tot de printer, kun je op één of meerdere pc's de printer blokkeren.
 • Ik heb een systeem met windows 7. nu heb ik een thuisnetwerk gemaakt waar laptop met windows XP is zit. ik kan de laptop in mijn netwerk zien rn benaderen. ik heb mijn printer op delen in een thuisnetwerk gezet. toch vind de laptop de printer niet. terwijl toen ik op alle 2 de comp XP had staan dit wel gewerkt heeft. IS DIT OP TE LOSSEN?
 • [quote:e854d43120="Moorees"]Ik heb een systeem met windows 7. nu heb ik een thuisnetwerk gemaakt waar laptop met windows XP is zit. ik kan de laptop in mijn netwerk zien rn benaderen. ik heb mijn printer op delen in een thuisnetwerk gezet. toch vind de laptop de printer niet. terwijl toen ik op alle 2 de comp XP had staan dit wel gewerkt heeft. IS DIT OP TE LOSSEN?[/quote:e854d43120]
  Het is niet de bedoeling om een topic van iemand anders over te nemen met jouw eigen vragen. Bovendien leer eens schrijven!!
 • Wat is jou probleem man.
 • Waarom zou ik niet iets vragen dat over het zelfde probleem gaat.
 • [quote:d056a53a7b="Moorees"]Wat is jou probleem man.[/quote:d056a53a7b]Je bent hier een nieuw lid, dus heb op zijn minst het fatsoen je te gedragen en de regels te volgen.
  Zoals gezegd is het niet toegestaan het topic van een ander te gebruiken voor je eigen probleem, dus graag een nieuw topic openen.
 • [quote:7072fee7b5="Moorees"]Waarom zou ik niet iets vragen dat over het zelfde probleem gaat.[/quote:7072fee7b5]Omdat dit onbeleefd is ten op zichte van de Topic Starter en mensen in de war brengt.
  En zoals gezegd, is volgens de regels niet toegestaan.

  Dus open even een nieuw topic en dan zal ook jij vast wel geholpen worden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.